Finaste flickorna bland vitsipporna

Jag gick iväg med barnen och fotade dem bland vitsipporna idag. Det var lättare sagt än gjort. Nästa vår går det kanske lite lättare när Nora är stor nog att sitta bredvid Signe :) Något som dock gick lättare än väntat vad att få på Signe den fina pippitröjan! En tröja som hon tyvärr vägrar att bära annars... Men det är en annan historia!


Kommentarer
Postat av: hanna

bekant mössa å kofta =). snyggt!!

2011-04-30 @ 21:46:31
Postat av: Anonym

Helt makalöst!!! Och det behövs liksom inte

Mycket för att allting ska gå snett, är ja stressad på morgonen när vi ska iväg märker han det på en gång och måste göra det hela ännu värre verkar d som! Jag kan borsta tänderna själv göra macka själv mm mm. Vissa dagar vill ja bara sätta mig o grina, svetten rinner innan man kommit utanför dörren. Haha tänk hur det är, jag har så svårt att tänka mig att stella kommer bli sån för hon e så liten o snäll, MEN det kommer ju komma d å :) ja hon har feber... Igen..... :( inte så oväntat då hela dagis snorar, men ack så trist!!

Postat av: Frida

Ja, Hanna! Jag tänkte senast igår när hon hade dem på sig att "vilken himla tur vi hade som fick så fina kläder av Hanna till Signe" :) Jag älskar verkligen både koftan och mössan och alla som ser mössan tycker att den är supersöt :)



Här har Signe samma kläder, och se vilket passande inlägg! ;)

http://fofroridoda.blogg.se/2008/august/heja-jorgen-persson.html#comment



Hur mår du? Har du tagit bort din FB? Igen... :)

2011-04-30 @ 22:12:42
URL: http://fofroridoda.blogg.se/
Postat av: hanna

ja, den mössan e fräsig =). ja orkade inte me facebook, blir bara stressad av de. ja mår finfint... hade vart skoj att hälsa på er i sommar å se hur ni har de me nya tillskottet. hör av er om ni kommer söderöver. kram

2011-05-02 @ 23:04:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback