Kräftskiva

Igår var vi på kräftskiva i Freluga hos Åsa och Putte! Det var riktigt trevligt och himla kul kändes det när jag stod och gjorde mig i ordning innan vi for. Så kul att sminka sig för att "gå ut" och träffa folk! Det händer ju inte allt för ofta nu för tiden. Men det är väl det som gör det så roligt, att det händer så sällan så när det väl blir något är det väldigt skoj!

Innan kvällen kom hann jag och Signe med att leka med Klara, Siri och Helene och jag var och lämnade henne hos mamma och pappa där hon ville sova.

Per spelade de två första rundorna av KM igår och kom hem strax innan vi skulle vara i Freluga. Det är tur att det går fort för honom att ducsha och byta om. Han spelade för övrigt den andra rundan idag och är nu Klubbmästare.

Varken jag eller Per äter kräftor så vi grillade istället. Först och främst så har vi aldrig ätit kräftor under tiden jag växte upp, när jag smakade för första gången förra året tyckte jag inte att det var så himla gott och det här året smakade de fortfarande likadant. Det är bara bökigt. Och så kliade det på mina fingrar!

Men det fanns andra som åt desto mer!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback