Mamman åker bort!

I helgen far jag till Stockholm för att mysa med mina fina vänner ifrån gymnasiet! Det ska bli hur härligt som helst men jag vet att jag kommer att längta hem på söndagen så jag bokade en tidig buss norröver. Vid 11,15 åker jag hemåt och är hemma före halv tre. Det är skönt, att få lite mys med familjen också.

Jag har som vanligt ritat en teckning till Signe för att visa att jag ska bort i helgen. Den här gången ritade vi veckans alla dagar så att hon varje kväll får kryssa över den dag som har varit. Hon vet att imorgon är sista dagen som hon kan kryssa sen åker jag. Det blir bra för henne att få lite egentid med pappan.

Jag har bestämt mig för att jobba sista dagen 5/11. Sen ska jag gå hem. Det ska bli underbart! Vi längtar efter vår lilla bebis! Men igår när Signe var trött och grinig sa hon att hon minsann inte vill ha nån bebis :) Det svänger fort för de små. Jag tror att hon kommer att älska att vara storasyster.
När jag sa att vi kunde gå ut och gå vagnpromenader med bebisen när den har kommit lät hon lite ynklig och sa: "Men vart ska jag sitta då?!". Jag förklarade att det finns ståbrädor för stora tjejer som man kan sätta på vagnen, och Signe blev supernöjd och tyckte det lät som en bra idé. Vi får se om vi klarar oss utan en syskonvagn, men jag tror det.


Snart ses vi igen!
























Kommentarer
Postat av: Anonym

Bräda ja, Neo har älskat den han. Men nu helt plötsligt ska han också åka vagn, han vill åka varje gång vi är ut. Slutar med att Stella hamnar i selen och Neo åker vagn ha ha :) Får se om vi säljer den här vagnen till Stella o köper en enklare syskonvagn, har ju en till enkel sittvagn med, då kan ni ju köpa vår bräda :)

Postat av: Sara Kesäläinen

Åh vad skönt att du vet när du ska gå hem på mammaledighet! Inte långt kvar nu då! :)



2010-10-14 @ 10:19:16
URL: http://chrissangel.blogg.se/
Postat av: Emi

HAHAHAHAHHAHA Vilken bild... vill man minnas det där? Ska bli så härligt att ni kommer. Vad vi ska babbla å mysa hela helgen.

2010-10-14 @ 13:55:33
Postat av: cissi

Tack så mycket! Inte långt kvar tills eran lill* kommer ut heller=)

2010-10-14 @ 18:48:04
URL: http://cillaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback