Hufvudstaden

I helgen har jag som jag berättat tidigare vart i Stockholm.

Jag har hälsat på mina tjejkompisar från gymnasiet! Ni som har följt den här bloggen några år vet att vi brukar försöka ses 1-2 ggr per år. Sist vi sågs var i Sala, hos Johanna, för ett år sedan. Nu var det dags igen och vi brukar varva Stockholm med Sala och Bollnäs. När vi ses i Stockholm tar vi en barnfri helg och när vi ses i Sala eller Bollnäs brukar det bli med barn, nu när vi är tre mammor :)
Nästa gång vi ska ses blir troligen i maj 2011 och då är vi tre stycken tvåbarnsmammor! Men vi har bestämt att vi inte kan ha alla sex barnen utan det blir troligen en träff med lite bebisar och en 1-åring.

Det märks i vart fall att vi har blivit några år äldre. Vi lägger mest värde i att ses, mysa, skratta, umgås och att få äta god mat än att få ut och dansa och dricka drinkar! De två singelbrudarna i gänget får anpassa sig ;)

På fredagen var vi hemma med Maria och åt otroligt god mat som hon hade lagat och så kikade på vi Idol. Vid kvart över ett begav vi oss mot Emi där resten sov och vid halv tre sa vi godnatt... Maria fick sin andra kille i april så hon sov hemma hela helgen, men kom och hängde med oss på dagarna och kvällen.

På lördagen käkade vi frukostbuffé på ett café och sedan strosade vi runt i lite affärer på Södermalm där Emi bor. Jag hittade ett par vinterskor till mig, en bok som handlar om syskon till Signe och lite annat smått och gott.

Efter shoppingen käkade vi chips och godis framför en film innan vi gjorde oss i ordning för att käka tapas. Herrejisses så mycket mat!

Jag skulle ha sovit på en uppblåsbar madrass men den första natten vaknade jag av att jag låg i ett hål. Luften försvann någonstans och det var inte så skönt som det kunde ha vart. Sista natten sov vi istället tre stycken i Emis säng på 160 :) Två gravida och Emi! Tur att hon är liten :)



Jag är den längsta av oss och har således längst armar. Vilket resulterar i att jag alltid får ta dessa gruppbilder. Jag ser därför en aningen spänd ut!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback