2 x 50% utnyttjat på Ellos. Igen!

Som jag nämt förut är ellos inte speciellt snåla med sina rabatter. Annat är det med HM... Så härom dagen fick jag hem ytterligare ett erbjudande med 50% samt att det inne på rabatterat.nu fanns ett erbjudande med 50% som jag inte hade utnyttjat. Lysande!

Jag har ju funderat på ett par tretornstövlar till Signe, "Tretorn Snö". Hon hade sådana på hösten när hon var 1,5, och de var kanon. Det känns bra att ha ett par stövlar som hon kan ha innan det blir riktigt smällkallt och massa snö. Tyvärr verkar det inte vara leverans direkt på dem, men jag hoppas de kommer innan oktober är slut.
Dessutom är det flera som har haft dessa stövlar som säger att med en socka i värmer de hela vintern!

Jag har varit ute efter ett par nya sheepard tofflor då mina rämnar sönder. Jag såg att de visst hade sånna på Ellos också! Perfekt! Valet blev en toffla med öppen häl och lite hårdare sula på. Det fanns ett par jättesöta i ballerinamodell också, men jag tycker att dessa verkar bra och lite mer som en innesko.

De har massvis med leksaker också. Och när det kommer till rabattkoder som gäller summor, dvs 300:- rabatt vid köp av 900:- så kan man använda dem på exempelvis leksaker. De har massvis med saker från Pippi och Micki bland annat. Julklappstips kanske? :)

Här nere på bilen kan ni se vilka koder som finns just nu på rabatterat.nu.


Kommentarer
Postat av: Anna

Beställde likadana stövlar till Neo ja med :) 25:e Oktober skulle dom komma stod d sen, känns lite sent?

Vilken storlek tog du? Svårt med storlekar tycker jag!

Har säkert tagit fel ha ha!

Postat av: Anonym

Ja Ellos brukar inte va som HM, för där får man VÄNTA på sakerna så vi hoppas dom kommer snart, men du nu blev ja liiite sådär skeptisk, ja beställde 24 ja med, kanske Neo skulle haft 25 då? Han har 24 på ett par vinterkängor o dom e på näppen, då borde kanske dessa funka ändå om dom e lite stora? Ska ja byta tror du? Ååå ja köper alltid fel på vantar o skor ha ha ha :) Har inte mätt foten ska göra det!

2010-10-05 @ 19:48:09
URL: http://mammaannamaria.blogg.se/
Postat av: Anonym

Brödet blev katastrof ja försår inte :(Fast J tyckte det var jättegott han. Hmmm Neos fot är nästan 16 centimeter, bör nog byta till en 25:a annars lär han väl inte kunna ha dom i vår heller..

2010-10-05 @ 19:53:52
URL: http://mammaannamaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback