Att-göra-lista inför bebisen ankomst

Vi har så mycket fina kläder i stl 50-56 som knappt ser använda ut, jag hoppas lite på att vi får en tjej till så att vi kan använda dem igen :) Jag har tvättat dem i helgen och det var så mysigt att hänga upp de små, små strumporna.

Tänk att tjejers och killars hjärnor fungerar så olika. Jag kan peka på alla Signes bebisplagg och berätta vem som har köpt dem. Per kommer inte ens ihåg vissa plagg. Mamma sa att det helt enkelt är så det är. Mäns och kvinnors hjärnor registerar helt olika saker.

Jag har även tvättat klädseln till bilbarnstolen och så ska jag göra ren vagnen så att den är fin och ordninggjord. Vaggan måste vi ta hem också. Och packa en BB-väska... Känns som den här väskan säkert kommer att bli betydligt sämre packad än förra gången :)

Det är mycket jag ska göra med början på tisdag nästa vecka. Då börjar Signe 15 timmar på förskolan och jag ska hinna med följande:

- Städa databordet
- Ordna i pärmarna
- Sätta upp böckerna på hyllan ovanför datorbordet
- Börja riva tapeter i det "blå rummet"
- Göra plats för vaggan
- Putsa fönster
- Byta gardiner
- Ta hem och bädda vaggan
- Göra i ordning vagnen
- Baka inför bebisens ankomst
- Torka lite golv kanske?

- Måla bokhyllan
- Måla Signes "skrivbord"
- Måla Signes andra stol

Puh.

Sakerna som ska målas känns inte så akuta. Det är något som inte kommer att göras den första tiden. Det kan jag lova.


Kommentarer
Postat av: Sara

Du har ju en målarlärling i familjen som kanske kan övningsmåla åt dej :)

2010-11-03 @ 22:42:37
Postat av: Anonym

JA det är så underbart att höra sånt där, om du visste vilken lycka det är med syskon. Han må vara inne i värsta trotsen, men så fort nått går snett så är det Stella Stella vart är Stella, och ibland om han tycker hon sovit för länge saknar han henne och vill väcka henne :)

Ett tips är att göra klart så mycket ni bara kan nu innan även när Signe är hemma, det är rena drömmen med ett barn tidsmässigt, större omställning än vad man tror.. Ångrar att vi inte gjorde klart mer innan faktiskt, nu blir d stress allra helst när det är innebandymatcher på helgerna


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback