Stora tjejen

Signe har börjat gå på toaletten själv! Iaf ibland :) En dag sa hon att hon var kissnödig men att hon ville kissa själv. Per stod och smög på henne och kikade genom dörrspringan hur hon drog ner byxor och trosor, ställde sig med ryggen mot toaletten, tog tag med händerna på ringen och hasade sig upp. Efter att hon hade kissat drog hon ut papper och torkade sig! Sedan hoppade hon ner och drog upp byxorna samt rullade tillbaka papperet som hon hade rullat ut lite för mycket av. Allt under koncentrerad tystnad!
Och ni förstår väl hur stolt hon var efteråt? Vi med för den delen, för gud så mycket saker de kan utan att man tror det!

Sen har hon gått några fler gånger, och hon visar gärna för andra, men man får inte vara inne på toaletten utan bara stå utanför och kika in på henne :)


Kommentarer
Postat av: Jenny Lundin

Hej på er!Visst är d skönt när dom klarar att gå på toan själv...Nattis har gjort d ganska länge nu å jag får absolut inte följa med in,hon är jätte noga m att stänga dörren å jag ska vänta utanför:)Tänk att snart är våra småtjejer 3 år..tiden går fort!!Lycka till m förlossningen å allt:)kram

2010-11-14 @ 16:23:30
Postat av: Anonym

Duktiga tjejen!

Vänta ett halvår till eller så så ska hon sitta med låst dörr och bajsa :) Det ska våran unga herre göra sen låser han upp o ställer sig i "torkposition" sen ropar han att han e klar :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback