Nya skor till Signe. Igen.

Då har jag beställt nya vinterskor till Signe. Hon klagade ju över att hon frös om tårna igår och de var kalla när vi kom in. Det var tre minusgrader ute och då känns det hemskt om hon ska frysa om tårna! Jag letade lite på nätet, ville försöka hitta ett par grymt varma skor. Vet att Powerstövlarna som många har som skoter- och fiskestövlar är riktigt varma. De görs dock bara ifrån stl 29/30, MEN på deras hemsida såg jag att de nu har tillverkat Powerboots kids från stl 21. Jag hittade en återförsäljare på nätet där de kostade 549:- (rekommenderade priset från Powerboots egna hemsida var 599:-) plus att det var fri frakt om man handlade över 500:- Vilken kanonsida! Stööks skoaffär från Jämtland, känns bra när man ska beställa vinterprylar. 

De är små i storlekarna stod det och på sidan vi köpte dem ifrån hade de mätt innermåtten, vilket är super! Så jag tog 27/28. Låter stort kanske, men jag lägger hellre in ytterligare en ullsula eller sätter på henne två par sockor än att vi ska få hem ett par som är på gränsen. 

Lite mer pengar spenderade på lillfisen alltså :) Jag är väldigt glad över att jag köpte en täckdress till halva reapriset i våras samt ett par täckbyxor i höstas, även de till halva reapriset. Plus att båda tretornsskorna är köpta med 50% rabatt. Det gäller att planera och hålla koll på rabatterna :)


Varm och tålig vinterstövel för de minsta.
Det löstagbara fodret består av "Goritherm.

Goritherm är ett foder i 3 skikt, ull, filt, mellan dessa lager ett tunnt alluminiumskickt vilket reflekterar kyla och behåller värmen i skon.

Vi får hoppas att de är lika varma som vuxenstövlarna helt enkelt.

 


Kommentarer
Postat av: Lina

Åh, de ser riktigt bra ut, måste kanske handla vi med, tack för tipset!



Jag har inga fler syskontips vad jag kommer på nu men hör såklart av mig om det är nåt jag glömt.

Annars är det bara mina egna tankar om hur det är för just oss som jag kan förmedla.

När Tuva blir irriterad vid amningen, och det blir hon, brukar jag föreslå att vi ska läsa en bok samtidigt, eller så brukar hon vilja rita av min hand, gärna den som håller om Vilma. Så hon försöker på alla vis att vara i vägen. Vill rida på mina ben, sitta alldeles vid huvudet på Vilma så hon blir störd osv. Hon får ofta titta på film också vilket är väl sådär bra men samtidigt lite "vila" för henne efter dagis.

Men många ggr ammar hon sin docka bredvid mig, eller går iväg på egen hand. Jag säger som det är, att jag inte kan hjälpa henne nu för att jag ammar. Det blir dock många såna kommentarer mot Tuva och det är inte lätt att inte må dåligt för det. Samtidigt som det är så, hon måste lära sig att vänta på sin tur och att hon inte är ensam längre. När Vilma leker på golvet el sover ägnar jag min uppmärksamhet på Tuva, försöker åtminstone och jag hoppas hon upplever det också.



Ha en bra helg!

Kramar

Postat av: Anonym

Mäh vilken kanonsida!! Mina föräldrar kom hem igår med ett par stövlar till Neo som dom köpt på granngården, vet inte vad det var riktigt för ja hade inte tid o kolla, men varma verkade dom, ett tips inför kommande säsonger kanske? FÅr tala om sen om dom var nått bra!

Jag har ett litet syskontips, men det har du säkert redan hört, låt Signe vara delaktig i allt som ni gör med bebisen, första badet, byta blöjan mm. Så känner hon sig speciell samtidigt. Det tycker jag har funkat bra, och gör fortfarande faktiskt :) Neo vill gärna vara med, ta tempen osv. :)LYCKA till nu och be karln din köra försiktigt nu när d kommit snö o halka!

2010-11-13 @ 06:50:23
URL: http://mammaannamaria.blogg.se/
Postat av: Anonym

Och jag önskar ja hade lite mer av ditt tänk va gäller bäddning och så, men det går liksom inte att släppa. Jag är konstig helt enkelt! :)

2010-11-13 @ 06:51:06
URL: http://mammaannamaria.blogg.se/
Postat av: EliN

Sådarna stövlar har vi köpt till Max å. å han är jätte varm om fötterna efter en dag ute. Vi säljer sådarna stövlar, har dock inga hemma i butiken.

2010-11-13 @ 16:22:27
URL: http://elingranath.blogg.se/
Postat av: Cheap Jordans

thank you for posting . please do more good article.i like it so much .I will always follow it.

2010-12-28 @ 04:34:26
URL: http://www.nike2us.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback