Signe bowlar!

Vi hade en väldigt fin lördag! På förmiddagen följde jag och Signe med Per som skulle och träna innebandy. Ja, de tränar numer även på lördagar, inför kvalet till div 1. Vi passade på att bada under tiden. Det var längesen vi var på badhuset nu, men Signe skrattade. I början mest för att hon inte visste hur hon skulle förhålla sig till det rätt kalla vattnet. Men hon kom igång och åkte rutschkana, plaskade och hade skoj. Vi badade bubbelpool också. Signe var otroligt duktig och sa till när vi satt i bubbelpoolen att hon var kissnödig! Hon lyckades hålla sig till toaletten också. Däremot när vi var inne vid barnpoolen kissade hon på golvet... Så kan det gå!

Signe fick premiäräta på Kostbiten som Petra (Klaras faster) och Jossan har öppnat. Hon fick pannkakor gjord på dinkelmjöl (tror jag) och med morötter och linfrön. Det var två stora pannkakor och Signe glufsade i sig nästan allt! Hon sa när hon var klar: "Jag är jättemätt!". Tror jag det! Ett bra betyg iaf! Jag tror att det kommer att bli kanon! Jag ger Signe mycket hellre några nyttiga plättar än pulvermos och korv som de förra ägarna hade.

Signe somnade i bilen på väg hem. Jag lyfte över henne i vagnen och hon vaknade. Hon lyckades inte somna om heller utan fick klara sig på en kvart sömn... Det gick över förväntan! Vi spenderade eftermiddagen med vackra familjen Thyrén! Först käkade vi på Spicy Cow och sen blev det bowling. Signe fick välja maträtt och valde pannkakor :) Det kändes okej, hon hade ju ätit väldigt nyttiga pannkakor på förmiddagen.

Bowlingen var jättemysig! Det fanns en ställning för små barn så att de skulle kunna spela. Signe tyckte det var superkul och till slut sa hon till oss att vi skulle gå och ställa oss bakom linjen. Haha! Hon skulle spela själv och visste minsann vart man skulle stå när man inte skulle kasta.

När vi kom hem blev det Melodifestivalen på tv. Jag hade hoppats på Alcazar och Crucified Barbara. Eftersom jag ska till globen så röstade jag på de bägge. Det bar inte långt. Jag längtar supermycket iaf! Det kommer att bli grymt kul!


Kommentarer
Postat av: Lina

Ha ha, gu va kul att de även har så små skor! Det måste vi testa snart!

Hoppas ni mår bra och att du får en kanonhelg!

Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback