Busig helg

I helgen har Signe fått busa av sig rejät på Buspalatset som har öppnat i stan. Men jisses så mycket folk det var där! Det var mycket när vi kom, kvart över tio på förmiddagen. När vi gick därifrån vid 12 var det knökfullt! Helene och Klara hade vart där förra helgen och då var det också miljarder människor där. Helene hade frågat ägaren om det var fullt nu, om de inte tog in fler, men han hade sagt att han hade hoppats på ännu fler... Säkerheten?

Signe hade iaf superskoj! Hon älskade att åka rutschkana, och skulle åka om och om igen. Jag och Per turades om att springa runt med henne och vila. Signe hade knappt tid att dricka lite mellan varven. Hon skulle bara upp igen. Den gröna, stora, rutschkanan var en favorit.

Det var många äldre barn där, 10-12-åringar som kutade runt och hade lite dålig koll på de mindre barnen. Självklart var vi med Signe hela tiden, men de sprang verkligen runt i 180 så man fick hålla ögonen öppna. Det måste vara väldigt skönt att kunna åka dit en vardag. Skulle vara intressant att mäta ljudnivån där inne.

Efter besöket var Signe helt slut. Vi käkade lunch nere på bowlingen innan vi åkte hem. Signe somnade som väntat i bilen. Vi har blivit tvugna att låta henne fortsätta sova i bilen när hon har somnat där. Vi har alltid kunnat lyfta över henne till vagnen när vi kommit hem, men det funkar inte längre. Hon vaknar och kan inte somna om. Så vi bäddar in henne, öppnar fönstret lite grann och ställer in barnvakten. Det går bra, hon sov i 1,5 timme.

På eftermiddagen kom Helene, Johan och Klara hit för att äta lite mat. Tjejerna blev trött till slut men började dansa till låtar ifrån Melodifestivalen, och då blev det fart ett tag till. Sötnosar! Trevligt med sällskap! När Signe hade somnat kollade vi på Luftslottet Som Sprängdes och käkade jordnötter. Vet ni att det är 610 kalorier i 100 gram jordnötter? Så om jag äter en hel påse, på 300 gram, har jag käkat hela mitt dagsintag ungefär. Lämpligt...

Idag har vi vart ute en sväng på förmiddagen. Signe sover, men det börjar bli dags att väcka henne så att det går att få henne i säng i rätt tid ikväll. Hoppas att det går bra, trots att vi ställt fram klockan en timme.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback