Mer tid?

Jag skulle behöva några fler timmar på kvällarna innan det är dags att sova. Jag vill så gärna blogga för jag har haft så mycket användning av de inlägg jag har skrivit under Signes första 2 år. Det har vart lätt att gå tillbaka om man har funderat över nåt och lätt att titta över de bästa bilderna som har tagits, då det oftast är dem som publiceras. Jag vill skriva ett inlägg om hur hon är som person just nu, lägga upp filmer där hon sitter och filosoferar och visa bilder om vad vi gör om dagarna. Men jag hinner inget!

Lekstugan är färdigbyggd, färdigmålad, har fått plåttak, golv och golvlister. Jag ska försöka fota den imorgon när vi fått dit dörren, om det sker imorgon vill säga...

På måndag åker jag iväg för att spela lag-sm i skåne! Barsebäck närmare bestämt. Ska bli grymt roligt samtidigt som jag kommer sakna Signe nå fruktansvärt. Natten till söndag är vi tillbaka igen. En vecka. En hel lång vecka ifrån varandra. Jag har gjort en stor teckning till henne i A3 format där hon kan se dag för dag vad jag ska göra. Mina dagar är mest fyllda med en green och en säng... Jag har fotat den och skall väl försöka visa er en bild kanske :)

Imorgon kommer jag således att packa men jag skall försöka ta mig tid att lägga in massa bilder på datorn och blogga. Vi har beställt datorer genom jobbet, två bärbara till och med, men tyvärr kommer dem inte förrän i mitten av nästa vecka. Annars hade jag kunnat haft med mig en och bloggat på plats. Typiskt. Men jag kan säkert roffa åt mig någons dator nån kväll.

Nu är det dags att sova iaf. Jag ville bara meddela omvärlden att vi lever, magen mår bra, vi mår bra och ni kommer förhoppningsvis att få se lite bilder snart. Kanske till och med en film!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback