Mamman åker bort

Imorgon bitti är det dags. Jag lämnar huset för en vecka. Det känns lite ångestladdat. Signe kommer att sakna sin mamma, det vet jag lika säkert som att jag kommer att längta ihjäl mig efter henne.

För att göra det hela lite lättare att förstå för henne har jag ritat. Jag gjorde det även när jag åkte på Melodifestivalen i våras. För varje dag finns det bilder som visar vad jag ska göra. Nu blir det ju inte så mycket mer än spela golf och sova men det blir nog ändå lättare för henne att kunna följa med och räkna hur lång tid det är kvar innan jag kommer hem igen.

Per har också seriespel, men de åker inte förrän på torsdag. Då ska Signe vara hos mormor och morfar så det är också nedritat. Hon tycker det är roligt att titta på teckningen och visade stolt mormor och morfar att hon och  Izzi ska åka båt och fiska om det blir fint väder. Det ser hon verkligen fram emot. Att få ha flytväst och åka båt.

Såhär fint blev det :)


Kommentarer
Postat av: Sara

Jätte fint, förstår att Signe gillar den! Tycker du hade lyckats extra bra med Izzi :) Hälsa Signe att hon kommer få träffa Alfons också när hon är hos mormor och morfar, vi kommer upp på onsdag eller torsdag!

Postat av: Madelene & Vincent

Vad gulligt! :D

2010-07-19 @ 23:50:51
URL: http://maddeluttten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback