På camping i Dalarna

Jag sitter i en stuga i Rättvik på Siljans Camping och har det bra! Vi har en natt kvar innan det är hemfärd imorgon eftermiddag. Det har inte vart så bra väder, förrutom idag då det blev fint efter lunch. Vi har lekt i lekparken och matat änder, det har tjejerna varit väldigt nöjda med. Idag tog vi en tur till golfbanan som ligger i närheten och tittade en sväng på när papporna spelade golf. Men det är inte det enklaste i världen, att gå med en 2,5 och en 4,5 åring på golfbanan. Så vi valde rätt snabbt att gå hem igen.

Vi åkte ner på "stan" vid två och upptäckte att det var massa aktiviteter där! Vi hade inte sett några annonser om det, det var marknad och barnkaruseller och grejer. Signe var dödstrött då hon sovit väldigt illa inatt så till slut var vi tvugna att ta vår bil hem. Hon slockande nästan direkt. Synd att vi inte visste att det var massa grejer som hände där då hade vi nog skippat golfbanan och gått ner på stan istället.

Signe hade det som sagt väldigt bökigt inatt. Det verkade som att hon drömde och var orolig. Hon ville åka hem till Granbo och sova i sin säng och låg med sitt huvud ovanpå mitt... Jag och Per gick och la oss strax före tolv, tio över ett kollade jag på klockan. Då var vi fortfarande vaken. Vi delar på en 1,40 säng med en 2,5 åring som rör sig rätt rejält plus att hon var väldigt ledsen inatt, ínte så lätt att sova som en prínsessa med andra ord.

Imorgon ska det vara fint väder så vi tillbringar dagen på stranden. Klockan 11 ska vi vara utstädade ur stugan. Vi har redan packat in det mesta, som vi inte behöver imorgon, i bilen. Killarna ska ju spela golf så vi ska städa ur stugan med två småtjejer och en bebis själva... Intressant.

Johan och Helene har fått en liten flicka! Igår kväll föddes hon, bara drygt 2700 gram och 46 lång. En väldigt liten tjej med andra ord :)
Här kan ni se sötnosen:
Minsta Thyrén. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback