Vi är hemma igen!

Nu har vi kommit hem! Vi kom hem igår och resan blev väldigt lyckad! Jag skriver mer om den i ett senare inlägg när jag har några bilder att visa. Batteriet ligger på laddning just nu.

Jag har inte hunnit skriva något om vad Signe fick i julklapp ännu. Hon fick mängder av saker! Kläder, pengar, memory, saker till dockan (potta, nappflaska matstol), pettson och findus hus och alla figurer som hör till (pettson, findus, hönor och mucklor), figurer i form av pippi, annika, tommy, herr nilsson och lilla gubben, briotåg med tågbana, köket från oss med tillhörande saker, iggle piggle, böcker, snowracer, pyjamas, morgonrock, pussel, fårskinnstofflor, två dvdfilmer, en xylofon, låtsasmat som både mormor och Sara har gjort av filttyg. Det var bullar, kakor, lussekatt, morötter, banan, mackor med löst pålägg som man lägga som man vill, ägg. Ja massa fina saker!

Kan det ha varit allt? Kanske att jag har glömt något. Men hon älskar alla saker och leker med alla nya grejer. Idag satt hon och kissade på pottan och bredvid henne satt dockan Ingrid på sin lilla potta.

Signe, och vi, tackar så hemskt mycket för alla fina saker!

Inlägg om fjällen kommer som sagt lite senare.

Kommentarer
Postat av: Lina

Nej, ingen rekommendation om Ipren. Han nämnde det i förbifarten men att alvedon är skonsammare för magen. Jag har också svårt för Ipren just för magen så jag tycker alvedon är det bästa också. Men det är ju tur att båda finns! :)

Ni verkar haft det kanon i fjällen, längtar efter lite bröllopsbilder...=)

Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback