Trött och slut

Helgbloggare, är det vad jag har blivit? Usch så trist. Men jag ingen ork alls på veckorna. Jag har inte ens uppdaterat med ett inlägg ifrån Nyårsresan i fjällen! Det måste jag ju bara göra. Vill ju att vi lätt ska kunna gå tillbaka och titta på den resan. Allra helst eftersom min bästa vän gifte sig och Signe var vaken och firade tolvslaget. Jag måste ta tag i det helt enkelt.

Helgen är snart slut och det är dags att sova. Imorgon börjar en ny arbetsvecka. Men veckorna går otroligt fort, så det är snart helg igen. Nästa helg ska vi ha två-års kalas med föräldragruppen! Vi träffades väldigt flitigt under barnens första 1,5 år, men sen alla började jobba har det blivit sämre. Man har ju inte tid helt enkelt! Det ska bli skoj att ses iaf, och väldigt roligt att se om Signe känner igen några av barnen. En del av dem umgås på fritiden fortfarande så deras barn är ju kompisar. Hoppas att Signe kommer in sig snabbt och känner sig bekväm med sina nygamla vänner.

Igår var Signe med mormor och morfar medan jag och Per åkte ner på stan och sedan till Barnens Hus i Söderhamn. Det var väldigt skönt att gå där själv. Vi köpte lite saker till Signes födelsedag. En bondgård från Micki, bondgårdsdjur (lite finare än de plastigaste modellerna), traktor med släp, och en Makka Pakka (lika som Iggle Piggle figuren hon redan har).

Vi har rensat ut lite bland Signes leksaker och fyllde en flyttlåda med saker som passar när de är lite mindre. Upp på vinden med den. Vi har rensat en gång tidigare, tagit bort alla bebissakerna, men de kom aldrig upp på vinden. Så flyttkartongen innehåll även de sakerna.

Idag åkte jag och Signe och handlade bakingredienser. Hon fick skjutsa en liten kundvagn och tyckte det var väldigt roligt att få hjälpa till att lasta ner alla varor i den.
På eftermiddagen har Per vart och sett två innebandymatcher och jag och Signe har läst böcker, lagat mat, tittat på film och spelat memory.

Jag hittade en väska på vinden igår, som jag tagit hem från mamma och pappa förra året, med massa småsaker. Signe har varit för lite tidigare men nu kändes det rätt att ta ner den. Massa möbler som vi kunde fylla Pettsons hus med, minidockor och annat roligt. Signe tyckte det var otroligt skoj att rota runt i väskan. Bland annat fanns det en potta som verkligen är mini, och som hon nu tar med sig när hon ska gå på pottan. Då får en av minidockorna sitta på den lilla pottan.


Kommentarer
Postat av: jessika

satt och läste gammla inlägg, från dagarna innan signe föddes :D tänk vad tiden går fort ! och så intressant det är att läsa, nu då man sj är gravid. och som du skrev ! svor i var och varannan mening, lät som en helt annan frida :) haha. när tänker ni ha kalas för signe då? så man kan planera lite, brukar få veta allt typ dagen före :)

Postat av: jessika

ja de va kul att läsa faktiskt :)

ja men den 7 låter fint, då säger vi så så kan du skriva ifall det blir ngn ändring. ska vi komma efter att hon sovit middag då antar jag ? :)

2010-01-26 @ 10:38:50
URL: http://blondinii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback