I´m still here!

Hej och hå! Nope, jag har inte åkt in till förlossningen :) Och lär inte göra det på ett tag heller. Jag har ringt till Gävle idag och bokat in tid för ultraljud på måndag. Då kollar de så att allt är ok med fostervatten. Vilket det förmodligen är, så då får vi åka hem igen. Jag är inte rädd för att lillen där inne ska må dåligt längre iaf. Den sparkar på och bökar nedåt så jag tror det ska starta i tid och otid. Men som sagt, ingenting kommer ju igång utan värkar...

Sen får vi komma tillbaka för koll när man är i 42+0, dvs på torsdagen och ser det fortfarande bra ut får vi komma tillbaka igen den 11/12, 42+2 alltså. Så länge får man gå innan de sätter igång en. Jag läre väl få en gigantisk bebis innan det här är färdigt!

Färdknäppar hit och färdknäppar dit, funkar ju inte ett skit! Det sägs att det ska vara bra om man är "mogen". Kan tycka att jag är mogen när allt var så mjukt och jag var öppen 3 cm redan...

Nu ska vi åka till röste och hämta lillfisen. Eller vi ska få middag och så först :)
Mamma kom förbi en sväng igår och Signe ville gärna följa med henne hem och sova, så då fick det bli så. Sovmorgon för mamman idag alltså! Härligt härligt! Och jag har det verkligen himla bra på natten, behöver inte upp och kissa nånting. Tio över nio klev jag upp imorse. Skönt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Färdknäpp är väl ett roligt sätt att försöka få igång d på iaf.? :)

Postat av: Anonym

Ha ha ha ha vet precis hur du känner! :) Vi försökte vi med, men sen fick ja höra att det behövs så otroligt stora mängder så man skulle få hålla på som kaniner i fler dygn om d skulle ge nån verkan så vi la ner det :)

2010-12-03 @ 21:51:18
URL: http://mammaannamaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback