BF +6

Jag är fortfarande hemma. I soffan. Ska dammsuga idag. Snart. Alldeles om en stund. Jag har bara ingen motivation till det... Snälla bebis kom nu! Vi lydde barnmorskans råd igår. Men inget resultat alltså. Suck!

Det går vattkoppor på Signes dagis, på en annan avdelning i och för sig, men det vore lämpligt om hela familjen kunde vara hemma lite nu. Jag är ju hemma och kan såklart välja att ha henne hemma också, men då blir det inga lugna stunder med vila eller en chans att göra nåt här hemma. Sen kommer hon ju vara hemma lite när bebisen har kommit och snart är det jullov för henne i tre veckor, så det är nog bäst att hon får sina timmar där nu. Annars blir det nog ännu jobbigare när hon ska tillbaka sen.

Igår hade jag besöksrekord på bloggen! Jag tror nog att det minsann kan ha att göra med att jag skrev "puppa" i rubriken. Haha, ärligt alltså jag tror nog det :) Eller så tycker folk att det är intressant att följa med i den här "snart-förlossningssvängen". 161 unika besökare blev det iaf. Innan jag la till mig blogg så att inläggen generar statusmeddelanden på facebook så hade jag drygt 100 unika IP-adresser per dag. Ibland var det uppe i 115-120 kanske. Inte så ofta dock. Och det märks att jag peakar just vid slutskedet av graviditeten. Samma som med Signe :) Sen jag har lagt upp den via facebook har det varit 159 vid två tillfällen och så 160 nu senast. Så ett gäng nytillkomna läsare! Kul! Ni får gärna slänga in en kommentar också :)

Snart så kommer vi att åka hem med en till sån här lite goklimp i bilen! Det här var Signes första bilresa hem ifrån BB :)


Kommentarer
Postat av: Sofia S

Hittade din blogg nu igen, :) läste den förr när jag visste att Signe och min Lukas var BB kompisar! TRE ÅR SEDAN snart.. Herregud vad tiden går fort! Jätte grattis till bebis nr 2 som förhoppningsvis kommer snart! ;) Nu ska jag försöka kika in så mycket som möjligt, är spännande med bebis födande :) Lycka till!!!

Postat av: emma

jag följer med spänning hur det går för er ;-) hoppas på bäbis snart för er... dagarna på övertid är ju så extreemt långa!

2010-12-01 @ 15:00:01
URL: http://www.hansson-linden.se/WP
Postat av: Ida Blixt

Hejsan! Jag vet hur det är att gå över när det gäller graviditeter. Jag gick över 7 dagar med Melinda och 8 dagar med Måns. Så sista dagarna innan Måns föddes bakade jag en massa, eftersom Marcus skulle fylla år, men det var ingen som kom o gratta han den dagen han fyllde år eftersom vi var på bb då! Jag födde Måns på Marcus födelsedag, så han fick en jätte fin födelsedags present!!

2010-12-01 @ 17:51:44
Postat av: Frida

Vad kul att ni kommenterat tjejer!



Och ja, tiden som i övrigt går så himla snabbt (vi har ju som sagt 3-åringar snart, Sofia!) går på övertid väldigt långsamt...

2010-12-01 @ 21:18:49
URL: http://fofroridoda.blogg.se/
Postat av: Madelene & Vincent

Vem har du som bm? :)

Följer med spänning, kommer hon snart?! :D

2010-12-01 @ 22:01:37
URL: http://maddeluttten.blogg.se/
Postat av: Pernilla - mamma till Otto

Slänger in en kommentar och säger hej :) Jag brukar kika in här emellanåt och följer med spänning :)

2010-12-02 @ 08:04:50
URL: http://nillab.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback