BF +11

11 dagar över idag. Det trodde jag faktiskt aldrig! Jag gjorde inte det. Jag hade en känsla av att jag skulle gå över och att några dagar inte skulle göra mig less. Det var jag inte heller. Men som jag anade skulle den här veckan kännas lite jobbigare... Jag tycker lite synd om Signe också. Hon väntar och väntar och väntar på sin lillasyster eller lillebror, men nejdå, ingen kommer. Vi vet ju att det senast på lördag kommer ut en "liten" krabat, men det är svårt för Signe att ha koll på hur lång tid det egentligen är kvar tills lördag.

Jag hoppas såklart att bebisen kommer igång av sig själv, men just nu känns det lite hopplöst. Jag tycker att den har tryckt på som satan ikväll, men det har jag tyckt tidigare också och det har ju inte resulterat i några värkar... Imorgon ska vi till Gävle på ultraljud 8.30. Det känns konstigt att packa med sig väskan och allt. För jag menar, vi måste ju ta med babyskyddet, kamera och alla sånna saker också. Sätter de mot förmodan igång det hela så vill man ju ha alla prylar med. Man kan ju inte bara ta med "lite prylar" utifall. Det är ju rubbet som gäller.

Igår hade jag en jättemysig kväll! Jag träffade Fia när jag var på innebandy på dagen och hon och Sara skulle träffas hemma hos Fia på kvällen, så jag for dit när det var dags för Signe att sova. Det var härligt att träffa lite vänner och sitta och mysa!

Idag var vi ute och lekte på förmiddagen och vi käkade middag i Kilafors. Vi har börjat leka "gömma nyckel" med Signe, fast vi har gömt lite större saker, och hon tycker det är jätteskoj! Hon gillar ju att leka kurragömma och det här blir lite samma sak. Vi började med en träbit ute idag och sedan gömde vi Bert och Mamma Mu i Kilafors.


Kommentarer
Postat av: Maria

Det är så lustigt, alla säger att förstagångsföderskor oftast går över tiden men för mig kom också 2:an senare. Neo var 1 1/2 vecka tidig och Adrian var 1/2 vecka sen. Jag tror mer att 1:an har tänjt ut magen och gosat till magen så bra att 2:an stormtrivs där inne :) Massa kramar till er!!

2010-12-06 @ 09:18:54
Postat av: Maria/Lilla07an

Hoppas det går bra för er i Gävle idag. Lycka till!

/M


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback