Magen vecka 27 (26+2)

Magen växer och bebisen sparkar mest hela tiden! Det är en livlig krabat och man ser sparkarna från utsidan. Jag drabbades av en känsla häromdagen att det här kanske är sista gången jag är gravid. Vem vet om vi kommer att skaffa ett till barn? Per tycker iaf att två är en bra siffra. Och det tycker ju faktiskt jag med. Men jag blev nästan gråtfärdig. Jag älskar ju att vara gravid! Även fast det är mer påfrestande den här gången med alla känslor i och med 2,5 åringen här hemma som testar alla våra gränser.
Den här graviditeten går ju så himla snabbt också! Förra graviditeten läste jag allt jag kunde komma över. Jag surfade bara runt på gravidsidor och jag visste exakt på millimetern hur stor bebisen i magen var. Typ. Nu har jag ingen aning! Veckorna går och jag läser ingenting!  Det är skönt på sitt sätt det med, men det kommer att gå så snabbt och jag är rädd att jag inte hinner njuta lika mycket som förra gången. Så kommer det nog även bli när bebisen kommer. Vi kommer inte att kunna ligga tillsammans och mysa på samma sätt som förra gången när vi bara var tre. Den här bebisen får gärna vara väldigt mycket bebis, väldigt länge. Aldrig lära sig sitta, prata eller gå :)

Och att få mysa med en nyfödd bebis måste vara nåt av det vackraste man kan vara med om. Den här gången kommer det att bli extra mysigt då Signe ska bli storasyster också! Hon ler och låter pipig på rösten när hon ser eller pratar om en bebis :)

Jag drömde härom natten att det var en pojke i magen. Vi fick se genom en projektor en stor bild på hur han skulle se ut som 18-åring! Haha, märkligt! Jag kom på att jag drömde att jag väntade en flicka när jag var gravid med Signe och jag skriver "dagbok" för varje vecka i graviditeten vilket jag även gjorde när jag var gravid med henne. Så jag kollade upp i den boken när det kunde tänkas vara. Och vet ni vad? I samma vecka! I vecka 27 drömde jag för första gången att hon var en flicka och i vecka 27 den här gången drömde jag att vi väntar en kille... Jag har sedan ultraljudet kännt att det nog är en flicka i magen, men den senaste veckan har jag fått för mig att det kanske kan vara en pojke. Förmodligen var det därför jag drömde om det, för att jag hade tänkt på det mycket i några dagar. Men det var märkligt att drömmen kom i samma vecka som förra gången!

Jag har hela tiden sagt att jag förmodligen kommer att betala för ett ultraljud där vi kan få reda på vilket kön det är. Nu är jag rätt säker på att det inte kommer att bli så. Jag tar helt enkelt inte för mig att fixa grejer nu för tiden! Så det kommer att rinna ut i sanden och helt plötsligt så ligger vi där på förlossningen :)



Lördagmorgon är fotomorgon, men förra helgen blev det ingen bild. Så här kan man se hur  den har växt under två veckors tid.

Kommentarer
Postat av: Sara

Är det verkligen mysigt och underbart att vara gravid eller är det bara något alla kör med? Du kan säga sanningen till mig, jag vill gärna veta :) Är det inte lika otäckt att ha något i sig som rör sig? Känns d inte obehagligt?

Postat av: Sara

Skönt och höra att du inte skulle ha något emot att bära och föda vårat barn då om jag känner att jag vill skippa själv födandet och bärandet :)

2010-08-21 @ 22:23:33
URL: http://strawberrydaquiri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback