Sjuk liten sessa

Signe är en sjukling. Hon har 40 graders feber, snorar och hostar. Inge kul när ens älskade barn är sjuka. Jag var hemma med VAB idag på förmiddagen och Per slutar ju tidigt på fredagar så han var hemma på eftermiddagen, medan jag kunde åka och jobba lite.

Hennes feber har pendlat under dagen och tillsammans med det har såklart hennes allmänna tillstånd också hängt med. Ibland är hon superglad och pratar på som en toka, trots rätt hög feber, och sen blir hon trött och vill lägga sig i sängen och mysa.

Hon gick ut till Per vid halv sju när han satt vid datorn och sa att de skulle mysa och så drog hon med honom till vår säng. Där lång vi och myste hela familjen ett tag. Jag gick och kokade nya vällingnappar medan Per låg kvar med henne. Efter några minuter sov hon. Så vi fick lov att försöka klä av henne och ta tempen och dona, för hon var så varm och var ju tvungen att få medicin. Hon blev lite ledsen och ville helst sova. Hon säger ena sekunden att hon fryser och sekunden efteråt är hon varm. Lilla hjärtat. Hon hade 39,9 när vi tog tempen. Hon låter lite rosslig när hon andas också, astmaliknande läten. Vi hade bricanyl hemma, får se om det hjälper.

Kommentarer
Postat av: Lina

Åh, stackars Signe. Vi är också sjuka, eller inte jag, än, men Tuva snorar och hostar i ett. Ingen feber än dock men det kommer väl. Det värsta är ju att Vilma som bara är två veckor är jättetäppt i näsan och vill inte äta nu på kvällen. Då vill man inte ha barn så tätt kan jag säga, jag tycker det är jättehemskt när hon andas rossligt.



Ha en bra helg, kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback