Påsken 2010

Påskhelgen är slut och jag är inte långledig längre. Jag var ledig i fem dagar och det var väldigt skönt. Dock var jag trött som ett as när jag började jobba imorse. Jobbigt att behöva kliva upp klockan 6 på morgonen... Signe hade lite feber och var förkyld under de första dagarna av ledigheten. Hon är fortfarande lite snorig.
Febern försvann dock efter ett par dagar och hon är väldigt pigg när hon har låg feber, så det har inte gått någon nöd på henne. Däremot har hon sovit sämre och jag har vart in till henne 2-3 gånger varje natt. Det blir fruktansvärt jobbigt efter några nätter.

Vi har firat påsk här hemma, hos mina föräldrar, hos min mormor och morfar och hos Pers föräldrar i helgen. Det var skönt att vara ledig igår med, bara ta det lugnt hela dagen innan jobbet väntade igen.

Signe har fått hela fyra påskägg i helgen, plus ett inslaget paket! I vårt påskägg fick hon ett bamsepussel på 20 bitar som hon bygger nästan helt själv nu. Från hennes mormor och morfar fick hon två pixiböcker, två cd-skivor, färgglada äggkoppar som hon kan ha till glas i hennes kök och russin. Från gammelmormor och gammelmorfar fick hon två fina påskharar i trä, frukt och russin och av farmor och farfar fick hon söta små kycklingar, ballonger och några godisar som hon absolut inte ville ha. De var fina att titta på, men inge vidare att äta. Hon gillar inte godis vår tjej :)

När vi var hos mina föräldrar var även min äldre bror och hans sambo Sara där. De hade med sin hund, Alfons. Han kan ni se i ett separat inlägg längre ned.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ha ha tänk att karlarna ska va mer nervös än en själv :)

Men taxi är att rekomendera! Slipper man tänka på parkerin, vi blev ju avsläppta precis vid entrén, perfekt! Fast i ärlighetens namn var taxicauffören lite nervös till en början med, det första han frågade var: Eeehhh hur fort behöver jag köra nu då :) Men ja lugnade honom med att kör du i vanlig fart :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback