Fjärilar = Vår

Idag har det verkligen slagit gnistor om vädret! Äntligen blev det lite sol och värme. Jag och Signe var ute och lekte på förmiddagen. Hennes mormor och morfar kom förbi och lekte och busade ett tag också. Vi såg två fjärilar ute och det känns som ett säkert vårtecken!

Jag har grävt undan massa snö som låg i sandlådan så att den snabbare ska tina fram. Vi har nå sjukt med snö kvar på tomten fortfarande! Signe gjorde snökakor, klippte snö och pulsade i skogen. Hon poade på så att hon blev svettig på ryggen till slut. Svårt att klä dem i det här vädret tycker jag. I skuggan var det inte så varmt, och i snön där hon kravlar omkring är det ännu kallare.

Signe somnade sent idag, vid tjugo över ett, och jag tänkte att hon inte skulle få sova så länge. Efter en och en halv timme tog jag in henne. Vi satte oss i soffan och hon såg verkligen dödstrött ut. Hon somnade om i min famn och jag dörnade av med... Så vi satt så i en tjugo minuter ungefär. Himla skönt!

Per har kommit hem nu efter en skoterhelg i fjällen. Signe blev jätteglad när han kom och sprang och kastade sig i hans armar. Så fint att se!


Kommentarer
Postat av: Erika

Ja Lisen är en blond liten tjej. Dock är jag ovetandes om storasyster heter Lovis :) Men det kan säkert stämma! Ja hon är supergullig, hon kom och mötte Theo idag igen när jag lämnade honom :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback