Trött i hela kroppen

Fredag igen. Två arbetsveckor är snart till ända. Det finns liksom inget stopp nu, man måste hänga med. Jag hann jobba en vecka sedan fick jag känningar av magkatarr. Kul. Det hade troligen inte alls med själva jobbet att göra eftersom vi första vecka var rätt lugn, men däremot blir det mer stress runt allt annat man ska hinna med på hemmaplan. Idag har jag inte kännt något alls, så förhoppningsvis hann jag stoppa det i tid. Jag köpte Valio Gefilus MAX. Yoghurtsshots. De ska hjälpa till att lugna en orolig mage, och det verkar dom ha gjort!

När jag har kommit hem de här eftermiddagarna har jag alltså haft ont i magen. Och om jag inte redan hade ont i huvudet så har jag fått det tids nog. Drygt.

I onsdags kväll åkte jag till Helene och fick massage! Välbehövligt, och jag hade ont på ställen jag inte hade en aning om.

Igår var Signe riktigt trött när det var läggdags. Hon grät när hon låg i sin säng, och när jag tog upp henne sa hon att hon ville sova och pekade på sängen. Till slut lyckades hon bli lugn i min famn, och somnade nästan när jag bar runt på henne. Per hämtar henne på förskolan, men frågar inte så mycket om hur dagen har varit. Därav har vi ingen aning om hur länge hon sov eller hur hon har ätit. Jag är en sån som vill veta sånt. Jag vill veta om hon har sovit dåligt utifall vi måste börja läggningen lite tidigare, så att hon inte hinner bli övertrött. Jag vill veta om hon har ätit dåligt utifall hon inte är så pigg på middagen heller. Men jag får nog acceptera att jag inte kan få reda på hur varenda minut av Signes dag har varit.

Det går jättebra att lämna henne! Det känns så skönt. Idag hann jag inte ens få en puss och kram, utan hon skulle gå titta! vart Ville tog vägen :)

Nu är det jobb igen!


Kommentarer
Postat av: Annika

Vilken fin tjej ni har!

Postat av: Anonym

Ha ha ha det där känner jag igen, frågar ja Jonas när han hämtat Neo om han hade sovit länge och ätit bra, hmm ja vet inte får ja ofta till svar :) Barbro brukar tala om utan att han frågar ibland som tur är annars hade ja aldrig vetat nått :) :)Just d där med sovningen är ju viktigt inför kvällen d liksom!

2009-09-04 @ 18:33:39
URL: http://mammaannmaria.blogg.se/
Postat av: jessika

på sandras dagis har dom en bra grej. angående det med att ni inte hade en aning om hur länge hon sovit eller hur mkt hon ätit. där skriver de upp när hon somnade och när hon vaknade och vilken av rätterna hon åt till lunch och hur mkt. det står under varje barns namn, det är ju kanon !

2009-09-05 @ 01:10:22
URL: http://blondinii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback