Snart 19 månader

Signe har börjat säga Näe. Hon har bara skakat på huvudet när hon inte har velat något tidigare, men igår sa hon helt plötsligt Näe. Och det var såklart jätteskoj, så det använde hon hela kvällen :)

- Ska vi borsta tänderna?
- Näe!
- Nu ska vi byta blöja!
- Näe!

Hon flinade och var väldigt nöjd över sig själv.


Signe har blivit jätteduktig på färger! Hon har under en ganska lång tid chansat att det mesta är blått när man frågar henne, men nu har hon börjat få koll på grejerna och igår när jag satte på henne ett par strumpor utbrast hon LILA! utan att jag ens frågade vilken färg det var.
När hon lekte med sin lera igår pekade hon ut blå, grön, vit, gul och bajs. Ja bajs. Det är den bruna färgen. Det låter himla roligt! Vit, grön, blå, bajs, gul! Haha
Såg i bvc boken att man ska kunna färger när man är fyra år. Klart vi blir stolta!

Har glömt skriva om bvc besöket som Signe och Per gjorde när det var 18-månaderskontroll förra veckan.
Sist vi var iväg var mitten av april, och Signe var 14 månader. Nu var hon nästan 19 månader, så på fem månader har Signe gått upp från 10440 till 11830 gram. Hon hade vuxit rejält på längden, från 81,5 till 87! Läkaren sa direkt när han såg henne att hon såg ut att vara lång.

Kommentarer
Postat av: Kaisa

Signe är nästan lika lång som Elvis.. han är en liten kortis ;)växer nog på sig snart! Och Ella säger också nej. Eller ett kort NÄ samtidigt som hon skakar på huvudet :)

Postat av: Anonym

Ha ha ja så många skor vill ju mamma också ha :) du... Ni kommer inte vara glada länge över att hon säger näe :) Sen Neo lärde sig det så är allt näe vissa dagar eller så är allt mmmm :)

UL så kanon ut! Oj vilken livlig krabat, och en riktig linslus sa Karin för den ville visa upp sig verkade d som, såg ut som den vinkade och så sög den på tummen! Lycka!!!!

2009-09-08 @ 17:38:13
URL: http://mammaannamaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback