Härliga höst

Nu är det helg, lördag! Vad härligt det är med helger när man jobbar på veckorna.

Jag fick sovmorgon till halv tio. Det behövdes kan jag säga. Jag var uppe i morse mellan fyra och halv sex. Inge kul alls. Men jag får väl vara tacksam över att det inte var jobb som gällde idag. Det hade inte funkat.

Efter frukost gick vi ut, letade svamp, gav hästarna morötter och bakade kakor i sandlådan. Jag gillar hösten! Så länge det inte regnar så är hösten en himla härlig årstid. Signe gillar nog också hösten. Med tanke på mängden svamp man kan hitta. Nu börjar löven gulna och falla till marken.
Här är ett härligt höstinlägg från oktober i fjol.

Signe sover just nu, och efter att hon har vaknat och fått i sig mellis ska vi åka till Kilafors för att grilla för sista gången i år. Imorgon blir det mat hos mina föräldrar. Vill man ha besök av oss och inte så himla tidigt på förmiddagen är det liksom att bjussa på middag som gäller. Annars kan vi bara stanna en kort stund innan det är dags att åka hem och laga mat. Mycket bra argument :)

Här kommer lite bilder från i torsdags eftermiddag då vi var ute en sväng efter middagen. Det var 12 grader och både jag och Signe hade täckväst på oss. Jag gillar inte att frysa. Inte alls.



Kommentarer
Postat av: Sara

Åh nej ni har plockat flugsvamp! Den är giftig, ät inte! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback