Förberedelser inför vintern

Igår efter jobbet åkte jag till Edsbyn. Det var utförsäljning på Lindberg kläder och jag handlade för över 800:-

Tre mössor för 150:- (två till Signe, en till mig) Tre ullstrumpor för 150:- (två till Signe, ett par till Klara) Ett underställ till Per. Ett vindställ till Signe. Ett par vantar till mig och ett par till Signe. Mössorna kostar från 149:- i butik, och jag fick tre för 150. Perfekt! Jag var ute efter ett underställ till Signe med, men de fanns inte kvar i hennes storlekar.

När jag kom hem var mamma och pappa hos oss och lekte med Signe. De kom precis ut och det var bara 8 grader ute. 8 grader är inte mycket! Usch vad kallt. Men Signe ville minsann vara ute och leka.

Hon räknar till 9 flera gånger per dag och tycker varje gång att hon är jätteduktig när hon gör det.

Jag har hjälpt min mormor att boka en resa till Kambodja tidigare i veckan. Hon ska resa dit över jul och hälsa på min morbror som bor där. Jag har även en kusin som snart fyller ett år som bor där, lilla Anna Thona. Mormor reser ensam och kommer att vara borta i 6 veckor. Eftersom hon är av den generationen som inte kan speciellt mycket engelska skulle jag försöka fixa någon ledsagare i Bangkok som kunde hjälpa henne vidare till flyget som tar henne till Phnom Penh. Den enda form av ledsagare som används är en person som kör dig i rullstol! Perfekt ju! Och inte nog med det, mormor kommer alltså att få åka rullstol på varje flygplats. Inkl arlanda! Haha men bättre det än inget.

Nu är det fredag eftermiddag, dvs snart helg! Vi planerar att se Flickan som lekte med elden. Den går på kilafors biograf, men inte i Bollnäs. De är inge vidare på att köpa in filmer måste jag säga. Edsbyn däremot, de körde den när det var sverigepremiär.

Per slutar tidigt varje fredag. Halv ett. Han jobbar in det under veckan. Det är ju precis den tiden som Signe sover på förskolan så de tycker att det är helt okej att han hämtar henne vid två istället, vilket gör att Per har tid att handla mat varje fredag! Perfekt! Men det är sååå jädra tråkigt att skriva veckomatsedeln, så igår kväll satt jag som vanligt och pustade och stånkade och suckade och var allmänt less när jag försökte komma på nåt bra att äta. Plus att skolmatsedeln inte har blivit uppdaterad så jag har ingen aning om vad Signe får för mat nästa vecka.

Kommentarer
Postat av: Sara

Har återhämtat mig för den här gången men vågar inte skriva något egentligen, då blir jag säker dålig igen och det vill jag för allt i världen inte bli!



Angående utförsäljning så åkte jag int ill små grodorna idag. En barnbutik på söder som säljer barnkläder i olika märken. Tänkte att jag kanske kunde fynda några julklappar där åt barnen i släkten. Det var kö ändå till tunnelbanestationen som ligger X antal meter därifrån och säkerhetvakter runt omkring, det var värre än en konsert. Så jag struntade i det :)



Postat av: Sara

Glömde skriva att det var utförsäljning där, 50% på allt i hela butik, därav den långa kön. Men det förstod du kanske :)

2009-09-25 @ 15:22:42
URL: http://strawberrydaquiri.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja det gör han :) Vilken tur att du fyndade lite, ja köte bara en mössa o ett par vantar till Neo. Finns som vanligt mycket mindre till killar!

2009-09-26 @ 10:06:45
URL: http://mammaannamaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback