Paddan står hos oss. I ett helt år! Minst...

Jag och Per spelade ju en sambotävling i helgen som två av våra vänner arrangerar. P & E invitational. P står för Paddan och E står för Elin. Det är tredje året tävligen anordnas, förra året kunde vi inte vara med för Per hade innebandymatch. Första året däremot vann vi massa fina priser, men inte det mest åtrovärda priset. Vandringspriset. Paddan.

Första sex hålen spelas bästboll, andra sex spelas greensome och sista sex foursome. Vi spelade på Bolle då det är flera i sällskapet som inte spelar golf egentligen, så det är ju samma sex hål som spelas tre gånger. Mellan varven är det fika med bullar och varm choklad plus shotar för dom som vågar! 

Vi gick två under på bästbollen, på par på greensomen och två under på foursomen! 68 brutto blev 67 netto och vi vann på bättre hcp. Plus att vi vann en tävling i tävlingen, närmast hål på två slag där vi låg 76 cm ifrån på inspelet (av mig dessutom). Det var riktigt roligt! Och vilket prisbord sedan! En Bodanova karaff, fyra tillhörande glas, ett dussin bollar + 2 trepack, ett badlakan, två reflexband, godis, bröd och ett helt fat med hembakta kakor! 7 olika sorters kakor! Hårda kakor, små kakor, muffins och bullar! Jag blev så glad (och lättad) att jag nästan började gråta! Per fyller 35 imorgon och jag har inte bakat nåt. Vi tänkte ha fika nästa helg, men nu behöver jag inte baka en endaste kaka. Det blir troligen ingen stormning på gäster, men det vore väl kul om våra föräldrar kunde få sig en bulle iaf. Nu kan dom få sju olika sorter om dom vill!

På kvällen var det middag, prisutdelning och fest! Per var nykter och jag fick dricka. Det blev inte mycket dricka av det, men det var trevlig att få ta nåt glas vin och en välkomstdrink! Vi var hemma vid halv ett så det blev ett par timmar tidigare än förra året. Men med tanke på vädret var det kanske inte så konstigt att alla var helt slut. Det var -5 när vi klev upp och jag spelade i underställ, polo, fleeceväst, ulltröja,. windstopper och regnbyxor. Hade tom shorts utanpå underställsbyxorna för att värma rumpan lite extra. Jag lyckades nog bra, för jag frös inte så som flera andra. Mössa på och tumvantar mellan slagen.

Signe har vart hos mormor och morfar i helgen. På helgen kom de upp en sväng på bolle och grillade korv. Annars har hon fått umgåtts med grisarna och hästarna som mamma och pappas granne har samt lekt i lekstugan och busat på inne i värmen. För det har vart riktigt kallt i helgen.
Hon hade vaknat några gånger inatt och efter vällingen vid fyra tog det bara en halvtimme innan hon vaknade till igen. Då hade hon sagt: Mamma pappa komma. Lilla älsklingsfisen. Hon tyckte det räckte och ville hem till mamma och pappa.

Idag kom jag och hämtade henne efter att hon hade sovit middag, sen åkte vi och tittade på Pers innebandymatch. De vann stort och Signe satt snällt i mitt knä och pekade på Pappa. I 12 minuter... av första perioden. Sen ville hon upp och springa.

Det har vart en trevlig helg men jag hade önskat vi hade vart lediga en dag till. Blommorna här ute är helt lamslagna av kylan och inte alls så trevliga att titta på, jag hade velat röjt undan lite samt städat som vi inte hann idag. Eller hann och hann. Vi prioriterade annat och kröp ner i soffan och kikade på film helt enkelt innan vi plockade undan lite på förmiddan.


Här ser ni de fantastiska priserna vi vann samt det snygga vandringspriset, som såklart består av en padda ovanpå ett klubbhuvud.

Kommentarer
Postat av: Lina

Grattis! Det är riktigt skönt att vinna nåt även nu för tiden...:) Kul!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback