Roliga lekar just nu

Signe älskar att leka kurragömma. Helst vill hon att mamma och pappa ska gömma sig. Hon är väldigt duktig på att stå still och vänta tills man ropar att hon får komma. Då går hon oftast först till de ställena man har gömt sig på tidigare för att leta. Inte där! konstaterar hon och går vidare. Det är väldigt underhållande och roligt att vi kan leka sånna lekar tillsammans.

Annat hon gillar att göra nu är att bli jagad eller jaga oss. Det är hysteriskt roligt! Leka med leran, rita, klä på och av dockorna vilket hon kan göra om och om och om igen.

En annan "lek" som jag har kommit på är att vi stoppar ner några leksaker i en presentpåse och sedan när man tar upp leksaken säger man "tadaa!" och visar vad det är. Signe gillar det verkligen och härmade direkt med att plocka ner saker och säga "tadaa!" när hon tog upp dom igen. Supersöt! Idag när hon såg påsen gjorde hon likadant fast det var ett tag sedan vi lekte det. Hon har ett enormt minne!

Hon gillar också att stoppa ner delarna i plocklådan. Allra roligast att att låtsas att hon försöker lägga de i fel hål för att sedan titta på oss och flina. Hon vill då att vi säger att det är fel, gärna på ett roligt sätt såklart, då skrattar hon och lägger den i rätt hål.

Kommentarer
Postat av: cissi

Dom är ju så otroligt roliga i den där åldern=) och det är så kul att se när det växer fram en personlighet i dom! Jag som har två brudar tycker det är så roligt att se hur himla olika dom är i sättet=)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback