Hallååååå Glooooben!

Bollnäs Schlagerbönor ska till Globen i mars 2010 på finalen i Melodifestivalen! Vi ska sjunga schlager, andas schlager, leva schlager en hel helg! Kan det bli bättre?!

Det
här är ifrån förra året. Då satt vi nära scen. Nu kommer vi sitta långt ifrån. Nästan längst ifrån, längst upp. Det sjuka är att man bara får köpa 4 biljettter till finalen, två av oss som satt lyckades få biljetter, och vi sitter nästan bredvid varandra. Det är sjukt så nära vi sitter! K U L!


Kommentarer
Postat av: Sara

Detta känns väldigt genant att fråga om igen men hur gjorde man nya kategorier i bloggen?? Hittar inte på de nånstans. Guuuuuh, jag är hopplös! Flåt!

Postat av: Sara

Jag är dig evigt tacksam! TACK! :)

2009-10-22 @ 09:43:59
URL: http://boddanslilla.blogg.se/
Postat av: emma

Hej :)



Igår färgade jag mitt hår brunt,

har haft blont i ett år.



Vad tkr du? :)



Ha de bra / Emma

2009-10-22 @ 11:32:49
URL: http://ebolmgren.blogg.se/
Postat av: Anonym

He he ja det är nog lite konstigt. MEN han somnade senare än vad han brukar igår med, han sover oftast 12-14 timmar från det att vi lägger honom, han ropade dock på makka pakka vid fyra inatt :)

2009-10-25 @ 13:46:20
URL: http://mammaannamaria.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ha ha ja det är som att han visste att Makka Pakka är jäääättetidigt liksom, vi har brukat se det på morron nångång när vi ska iväg till dagmamman.

Men då sover dom nog lika mycket om man tänker efter, Neo sover ju inte middag vetu, bara om han är hos dagmamman och har klivit upp jättetidigt...

2009-10-25 @ 13:57:40
URL: http://mammaannamaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback