Köksplaner

Då var det söndag igen. Veckorna går så fort så man hinner inte med. Jag hinner verkligen inte med att blogga. Jag är så trött vid åtta tiden att jag egentligen borde lägga mig, men jag vill ju hinna med annat också! Sen Signe har somnat är det skönt att få ligga och slappa framför tvn eller fixa med nåt annat. Fast nu ljuger jag, för ligga framför tvn är typ det enda jag gör...
Igår somnade jag på soffan för första gången på huuuur länge som helst. Per sover minst en gång per dag på soffan. Han har också noll självdisciplin när det kommer till den saken. Men igår var jag så trött så jag hade ont i ögonen när vi skulle kolla på film efter dansbandskampen. Så jag gav upp. Jag la mig tillrätta och sa att jag skulle sova. Efter 40 minuter vaknar jag till och då gjorde jag mig i ordning för sängen. Ikväll är Per och spelar innebandymatch så jag ska nog försöka komma i säng i tid. Försöka.

Jag har inte fotat en enda bild på hela veckan. Det var verkligen trökväder i helgen och då blir jag inge sugen på att fota. Inne har vi världens sämsta ljus så man måste nästan alltid använda blixt vilken också drar ner suget. Trök trök trök. Idag var jag och Signe ut på förmiddagen och gjorde lite sandkakor och hon åkte på sin trehjuling. Jag skjutsade henne fram och tillbaka till postlådan och hon tyckte det var roligt! Tidigare har hon alltid velat av nästan direkt, till våren kommer den att vara perfekt. 

Jag planerar att göra ett kök till Signe till jul. Det är roligt att planera, svårare att få saker och ting att bli verklighet. Jag ser framför mig exakt hur jag vill att det ska se ut, men det är lite svårare att hitta grejer som passar. Vi får se vart det slutar. Signe har iaf en myshörna i sitt rum som vi inte använder längre. Tidigare satt vi jämt där, men nu läser vi böcker i hennes "soffa" och så ligger hon i sin säng när hon dricker kvällsvällingen så då läser vi där. Det är alltså läge att ta bort myshörnan och ställa dit ett kök istället. Det skulle bli perfekt.

Ikväll åkte vi till mormor och morfar och lekte en sväng. Signe gillar verkligen hunden och katten väldigt mycket. Hennes pappa är allergisk mot katter... Undrar hur det kommer att bli om några år.

Igår var jag ner på stan och köpte mig två plagg från Såfin, jag fick tre drömchansen lotter. Bättre än inga, men inte mycket att hänga i julgran. Gick in och la undan en jacka på intersport också, jag har en rabattkupong på 20% som börjar gälla 1/11 så jag tänkte utnyttja den. En röd Didriksson. Riktigt snygg vill jag påstå!

Eftersom jag inte har fotat nåt i veckan bjuder jag på en bild för exakt ett år sedan. Vilken rund gohöna!


Kommentarer
Postat av: Cissi

Förstår att du inte orkar med så mycket när du jobbar för fullt! När man väl kommer hem vill man umgås med familjen och när barna lagt sig vill man ju mysa med gubben oxå:O)

Det är synd att dom inte infört vårdnadsbidrag i våran kommun så man kan vara hemma längre om man vill...fast iof är det nog lite svårt att leva på 3000 kr i månaden även om den andra jobbar! Själv hoppas jag på fler barn så man får vara föräldrar ledig igen och mysa med alla barna i lugn och ro:O)

Postat av: Sara

Tihi vilken rund liten gofis!

Va kul med ett litet kök, då passar det ju perfekt för Signe att skriva upp kökssaker på julklappslistan och skicka till sthlm så vi får lite inspiration till vad vi ska köpa! :)

2009-10-26 @ 07:57:48
URL: http://strawberrydaquiri.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ack så söt! :)

Du får gärna tala om hur du har tänkt o göra ett kök :) Jag går också i dom tankarna då Neo inte vetn å bättre än att hjälpa till o laga mat o baka :)

2009-10-26 @ 09:25:12
URL: http://mammaannamaria.blogg.se/
Postat av: Elin S

Kul med nya bilder på bloggen!



Sigrid har ett jättefint träkök från IKEA. Träleksakerna från tex. barnvanligt.nu passar jättebra till.

2009-10-26 @ 10:16:26
Postat av: Anonym

Har du sett detta köket?

http://www.styleroom.se/album/5547

2009-10-27 @ 10:29:27
URL: http://mammaannamaria.blogg.se/
Postat av: Malin

Åh kök har jag också planer på, men känner på mig att det kommer bli ett jätte projekt så jag drar mig hela tiden :)

2009-10-29 @ 09:05:16
URL: http://malinsundqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback