Välkommen helg!

Himla skönt med helg måste jag säga! Signe har sovit dåligt under veckan och kliver man upp kvart över sex varje morgon är man bra nog mör efter en jobbvecka. Usch vad trött jag har varit stundvis. Men. Nu är det fredag och livet är på topp! Per har vart på bandy ikväll, han är fortfarande inte hemma. Jag har suttit framför Idol och röstade på Erik i 24 minuter. Japp, så blev det. Hörde att hemtelefonen började pipa, för att batteriet var slut. Då ser jag att samtalet har hållt på i 24 minuter. Tur att de har fler växlar på det där stället, annars hade det vart jäkligt trist för Erik. Åker han ut ikväll är det mitt fel. Jag höll linjen upptagen. Tur att det är samtalskostnad och inte minutpris...

Erik var iaf grym. Helt jäkla outstanding! Jag röstade två gånger. Han uppträdde med två låtar så det är inte mer än rätt. Han har verkligen vart min favorit från dag 1. Från hans första audition. Han är en stjärna den där grabben!

Signe somnade oerhört lätt ikväll. Kanske det håller på att vända igen? Utvecklingsperioden kanske börar dala ut? Vi får se helt enkelt. Hon har fått feber igen... Ligger på 38 och strax över. Såg det igår kväll. Hon kanske har legat på strax under 38 eller runt där tidigare i veckan också. Vi har inte tagit tempen och hon har ju vart så pigg. Får se vart det leder, om det leder nån vart. Har sett i veckan att hon har lite vit beläggning från mitten av tungan och bakåt. Hon hade ju någon blåsa i munnen tidigare i veckan, kan det här också vara ett tecken på nån form av virus? Hon äter lite sämre än vanligt, iaf hemma. Men på förskolan säger de att hon äter bra, så det kan väl inte vara halsfluss? Då borde hon väl vara mer ledsen? Alla de här frågorna är ställda till dig Anna-Maria :) Du som läser till sjuksyrra!

Ikväll badade Signe och hon var på topp! Det är härligt att bada!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ha ha det var värst,

Blåsor i munnen låter som "höstvirus", som många barn får när de går på dagis och dagmamma :) Neo hade det i Augusti, fast då fick han i ansiktet o på fötterna med och feber... Har hon bara i munnen?

Vi var upp med Neo på min mammas order en gång när han hade blåsor på tungan för hon tyckte det såg ut som scharlakansfeber, "Smultrontunga" Men det var det icke utan dom kom av förkylningen bara..

Men halsfluss tror ja nog inte, för som du säger borde hennes allmänntilstånd vara mer påverkat.

Nu får vi hålla tummarna för grabbarna snart!

Postat av: Sara

Åh va glad man blir när man får börja lördagen med att se såna här fina bilder :)

2009-11-28 @ 10:32:25
URL: http://strawberrydaquiri.blogg.se/
Postat av: Natalie

råkade bara komma in på din blogg genom någon sökning då jag letade efter något annat, men HERREGUD(!) vilken söt liten unge!! helt sjukt härligt att se =)

2009-12-04 @ 22:19:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback