Lilla snigel akta dig!

Den här filmen är ifrån 5/11. Nu kan hon sjunga "Lilla snigel akta dig annars tar jag dig!"


Kommentarer
Postat av: Bella

Vad söt hon är! Hon blir så stor :) Det är så kul att följa din blogg!

2009-11-12 @ 12:26:13
Postat av: Lina

Ha ha, ja herregud. Jag vill ju berätta för de närmsta vännerna öga mot öga och det går inte att ordna så snabbt alla ggr. Därför har det bara inte blivit av att skriva om det. Har varit konstigt att skriva hur jag mår utan att skriva anledningen.

Tack så mycket! Det blir spännande och en utmaning med två busungar!

Ja, jag var nog det då men visste inte om det, kanske vecka 1 då... Men jag visste ju att vi försökte, och snabbt gick det. =)



Fredrik gjorde "misstaget" att låta Tuva få titta på den här filmen i går. Efter 20 ggr fick hon inte titta mer och blev skitförbannad och började skrika och gråta, haha! Det är så roligt att se andra barn tror jag. Och Tuva sjunger med i Lilla snigel hon också. Tigersången har vi lärt oss nu så vi också kan sjunga den...:)



Kram

Postat av: Cissi

Å vad söt å duktig hon är! Träffar ju på henne varje gång jag lämmnar Linn nästan, hon kommer fram å tittar å ser så söt ut. en dag när jag lämnade Linn och kramade henne hörda jag Signe säga brevid mig till fröken: jag vill att min mamma ska komma, men då fick hon och Linn gå med fröken och lämna en sak i Linns vagn och då vart hon glad=)

2009-11-13 @ 15:12:54
URL: http://cillaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback