Brunett. B R U N E T T!

Hur ska det bli med den här bloggen egentligen? Ja, det kan man undra. Jag känner att dagarna bara rusar förbi och jag har varken tid eller lust med någonting. Usch. Det skulle vara så jäkla skönt att ha råd att gå ner i tid på jobbet. Men det har vi inte. Igår slutade jag kl 15 för att jag skulle till frisören, vilken otrolig skillnad mot för att gå hem 16.30! Jag har blivit brunett. För första gången i hela mitt liv. Och då snackar vi verkligen B R U N E T T! Det är sjukt brunt, svart skulle jag säga. Men det är mest ovanan som snackar då, alla andra säger brunt.

Folk på jobbet blev väldigt förvånade! Första gången på över 6 år som de ser mig i annan färg än ljus. De allra flesta bröt ut i väldigt ärliga, positiva ord! Och det var ju såklart jätteroligt, eftersom jag själv tycker att det är lite väl mörkt. Men det kanske går bort lite när jag tvättat det några gånger.

I helgen var jag och Signe i Sala. Vi kom vid 10 på lördagen och åkte hem redan vid 14 på söndagen. Vi hade tänkt stanna till kvällen men det var skönt att åka när Signe skulle sova och slippa köra i mörkret. Eftersom det blev så sent med lunchen skulle det bli sent med middagen och då skulle det bara bli massa tok. Men vi hade jättemysigt som vanligt! Men nog är det skönare att träffas utan barn, det blir ju lite meckigare med tre barn under två år. Jag får lägga upp lite bilder i ett separat inlägg senare någon dag från resan.

Signe pladdrar på som bara den. Imorse när vi var påväg till förskolan nös jag, prosit mamma sa Signe och flinade. Hon känns så stor vår lilla tjej. Och massa sånger kan hon sjunga. En film på det kommer upp i nästa inlägg.

Kommentarer
Postat av: jessika

jag ska också bli brunett, har vart blond sen jag gick i 8an :o ska dock inte bli svarthårig, får börja lite men säkert! fast jag ska våga mej på en förändring först ;p

Postat av: Sara

Spännande, tror du passar jätte bra i det! Bild tack :)

2009-11-04 @ 07:08:32
URL: http://strawberrydaquiri.blogg.se/
Postat av: Sara K

Välkommen till brunettklubben! Bild tack ;)

2009-11-04 @ 08:52:25
Postat av: Lina

Lägg ut en bild för sjutton!! :) Kul med lite förändring och helt rätt inför vintern...;)

2009-11-04 @ 19:20:42
URL: http://lhoof.blogspot.com
Postat av: Frida

Haha vad ni tjatar :) Vi får se när tillfälle ges att lägga ut en bild ;) På fredag ska jag klippa mig, så kanske då!

2009-11-04 @ 21:44:07
URL: http://fofroridoda.blogg.se/
Postat av: Erika

Åh vad härligt med mörkt hår... jag saknar mitt mörka hår jätte mycket. Men jag fick utväxt så snabbt så det var lite jobbigt, men det finns bra tonings-kit att köpa så att man kan färga utväxten hemma. Ett tips! :)

2009-11-06 @ 15:42:37
URL: http://golinannaerika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback