Jobbig kväll.

En vecka har det gått sedan jag bloggade sist. Det är ju bedrövligt. Egentligen tänkte jag inte blogga ikväll heller, men när ska jag då hinna? Det tog 2,5 timme att lägga Signe ikväll. Hon slocknade vid 21.15. Jag är helt slut och borde sova, men min egentid idag har varit obefintlig så jag måste helt enkelt sitta här en stund.

Signe fick feber igår eftermiddag och sov jättedåligt inatt, vaknade en gång i timme vilket resulterade i att hon sov ända till 9,20 imorse! Det var väldigt skönt och välbehövligt. Hon fick några sammanhållande timmar sömn på morgonen och det var tur. Det har istället resulterat i att resten av dagen blev helt upp och ner. Sen frukost. Sen lunch. Sent försök till sova, vilket resulterade i ingen sova alls. Då trodde jag att hon skulle vara helt slut i kväll och vi tänkte försöka få henne i säng före 19... Tjena hallå. Hon blev övertrött och visste varken ut eller in. Efter ett break i soffan till Sporten lyckades hon till slut slockna i sin säng vid kvart över nio. Hon har bara haft lite feber ikväll, 38,1, men vi var till slut tvungen att ge henne ipren ändå. Eftersom hon grät och var väldigt ledsen stundvis visste vi inte helt säkert att det bara berodde på tröttheten, hon kanske hade ont? Hon påstod att hon hade ont i magen vissa stunder och i håret en gång. Kanske huvudvärk? Eller påhitt. Så hon fick ipren iaf.

Igår var jag och Per till Valbo och Ikea. Vi lämnade Signe till farmor och farfar. Smidigast att åka utan henne. Vi köpte lite prylar till hennes köksbygge på Ikea och jag hittade en klänning till nyårsbröllopet som vi ska på! Helene och Johan ska gifta sig i Funäsdalen och jag ska fota hela kalaset! Spännande men även nervöst.
Min klänning gick på 349:- och slipsen som vi köpte till Per som matchade kostade 299:-! Sjukt, men han behöver ju inte köpa nåt mer, så slipsen får väl kosta då.
När vi kom tillbaka till Kilafors kände jag att Signe var väldigt varm. Väl hemma tog vi tempen som visade på 39,3. Bara sådär ändå! Hon klagade över att hon hade ont i munnen vid ett par tillfällen idag, så jag kikade och såg en blåsa på insidan av överläppen, mot tänderna. Det som gör så ont! Sedan kanske en eller två i kinden. Kan även vara märken sen hon har bitit sig. Hur ska man veta om det bara är en vanlig "förkylningsblåsa" eller sånna höstblåsor? Det smittar ju som satan, och då får man inte vara på förskolan.

När vi var på Coop i Valbo hittade vi en bondgårsbok till Signe med magnetdjur. Det är magnet på sidorna i boken också så man kan sätta djuren där man vill. Signe älskar den! Hon står vid kylskåpet och sätter upp sina djur och leker med boken. 99:- på Coop. Rekommenderas!

---------------------------------------------------------

Signe vaknade precis, skrikandes, och vägrade ta sin napp. Hon skrek, spände och krängde sin kropp så att jag nästan inte orkade hålla i henne. Och hon var nästan inte i vaket tillstånd, utan blundade mest hela tiden. Det var fruktansvärt! Vi gav henne välling, och när hon fick in flasknappen i munnen började ögonen rulla på henne. Så trött och slut var hon. Hon somnade om. Vi får se hur det här är imorgon bitti. Och hur natten kommer att te sig. Nu måste vi sova.


Kommentarer
Postat av: Sara

Va roligt med köksbygge! Ni får jätte gärna höra av er om det är något ni kommer på till det som Signe önskar sig i julklapp! Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback