Återuppstått från de döda!

Den här gången hade vi tur! En jäklans tur. Det var fel på strömfördelaren, och pappa hade en dator över hemma, så vi kunde ta den strömförsörjaren. Jag tror det heter så iaf. Strömförsörjare. I vilket fall som helst funkar den kanon nu! Skönt. Så jäkla skönt! Jag blir handikappad utan dator och internet. Det är så det är bara. Igår tänkte jag flera gånger: "Åh, jag skulle behöva kika på IKEAs hemsida" nej just ja... "Om vi ska ha en ny dator måste jag ut på nätet och leta" nej just ja... "Kanske ska blogga?" nej just ja... Och så vidare.

Igår var mamma och pappa här och ikväll kom pappa igen med prylen till datorn, så Signe har fått träffa Izzi flera gånger. Hon gillar Izzi.

Signe fick paket på posten idag. Det var hennes snälla morbror Johan och Sara som hade skickat upp en film till Signe! Hon blev jätteglad och ringde och tackade för filmen :) 

På lördag ska Signe sova hos mormor. Morfar är borta hela helgen. Vi har inga planer, men det kan vara skönt att få sova ut riktigt en gång kanske. När jag jobbar hela veckorna och mamma jobbar varannan helg hinner de bara ses några timmar åt gången, så det blir nog mysigt att få lite tid tillsammans. Om Signe nu inte blir sjuk... Ikväll var hon väldigt klängig och mammig, hon var snorig och var glansig på ögonen vilket är tecken på att hon har feber. När hon skulle sova tog vi tempen sdom visade 37,9. Så hon fick ipren innan hon la sig. Jobbigt för henne om hon ska bli sjuk nu igen. Vi får se om hon kan gå till förskolan imorgon. Jag tvivlar på det. Med tanke på att hon var så gnällig och ville bli buren hela kvällen.



Signe pratar med morfar i telefonen. Hon pratade mycket och länge, det var jätteroligt att se på henne!

Kommentarer
Postat av: Sambon

Nätaggregat....

2009-11-12 @ 16:08:24
Postat av: Frida

Ja det var ju typ lika... Trots att jag tydligen garderade mig genom att chansa på två olika, så var det ändå helt galet. Men som sagt, den funkar iaf!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback