Vår underbara tjej

Det har blivit dåligt med uppdaterande de senaste dagarna. Jag har målat klart (nästan) den stora skänken, så kvällarna har jag spenderat i friggeboden med en ljudbok av Anne Holt. Nu gäller det att hitta fina, och billiga, knoppar till den. Vi behöver ändå 14 stycken, och jag vill inte lägga en förmögenhet på det. Nån som vet vart man kan hitta knoppar i Bollnäs? Antagligen där det säljs kök, men vart? Beijer går bort. Sjukt dyrt.

Under de senaste dagarna har vi även hunnit med ett besök på öppna förskolan, vi har spelat golf, jag har hittat en klänning till bröllopet vi ska på, Signe har umgåtts en hel del både med mormor och morfar och farmor och farfar, vi har hälsat på familjen Zetterqvist/Berglund i Segersta och ikväll har vi cyklat i det härliga vädret! Vi hade solsken och fågelkvitter samtidigt som vi hörde åskan någon mil bort. Märkligt hur snabbt det kan svänga.
I Segersta hoppade (sprang runt) Signe studsmatta, och hon tyckte det var sååå kul!

Signe är i en sån härlig ålder nu! Hon är oftast väldigt glad och skrattar glatt. Samtidigt verkar hon blygare nu än tidigare, vill helst vara med mamma och pappa. Hon vinkar till de flesta bilarna som åker förbi och hon säger Signe så fort hon ser sig själv på bild. Till och med bebisansiktet som finns i solen på Teletubbies sa hon Signe till idag :)
Igår morse fick Signe välling i vår säng vid halv sju, sedan tog vi in massa böcker och låg läste hela familjen. Signe tyckte det var jättemysigt och skrattade och busade massvis.

Det finns mycket fina bilder, men det får bli en annan dag.

Imorgon eftermiddag kommer familjen från övre brånan på tacos. Det blir trevligt!
Jag hoppas på finväder under förmiddagen så att vi kan vara ute och mysa, mata fåren och göra sandkakor.

Kommentarer
Postat av: Lina

Ja, jag ska tänka på det...=)

Ni verkar också ha en mysig helg! Hoppas dagen blir kanon nu!

Kram

Postat av: Ida

Men du har inte Dollar en massa knoppar. har för mig det faktiskt. Ja du kan ju kolla. Hoppas ni har det bra. Fin dag blev det idag. Hälsa övre brånan =) Stor kram från tjockisen som knappt har några revben hela längre...

2009-05-24 @ 16:59:21
URL: http://idapidasnya.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja han är så duktig :) Han kissar nästan ingenting i blöjan när vi är hemma, jo när han sover då :) Fast det är ju svårt för honom när vi e ute på eller hos nån annan liksom för då vet han väl inte var han ska ta vägen så då komemr d i blöjan, vi var i söderhamn :) Fyndade två tavlor, en spegel och en tröja till Neo för 40 kronor!???? För ALLA dom sakerna alltså :)Ni skulle varit där!

2009-05-24 @ 21:20:38
URL: http://mammaannamaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback