Biblioteket i regnvädret

Vilket regnväder det har vart idag! Det har stundvis öst ner! Jag och Signe åkte till Biblioteket och lämnade tillbaka böcker, samt lånade nya. Signe tycker om att vara där. Hon gillar att springa runt och kika på böckerna. Hon tar en bok, som hon håller i tills hon hittar en intressantare, då lämnar hon den gamla där hon tog den nya. Sen sätter hon fart igen!

Vi passade på att mäta hennes fötter när vi ändå var på stan. Jag var nervös att hon hade vuxit ur de svarta kavat skorna, som är superbra! Men det hade hon inte. Jag testade mäta fötterna hemma, och då var dom 12 cm. Skorna är 12,9. Och bägge måtterna stämde när vi var på skoaffärn. Det var bra.

Vi har veckohandlat idag. Jag lägger ut en "veckans mat" senare.

Per har vart på innebandymöte och Signe har fått badat. Hon har vart på toppenhumör idag, glad mest hela tiden, och poat på lite själv.

Hon låg och pratade för sig själv ikväll innan hon somnade. Det brukar hon inte göra. Inte på det sättet. Lät som hon hade en konversation. Gulligt! Jag har filmat henne för några dagar sedan, när hon går runt med en papperslapp och pratar massa. Som att hon läser från lappen. Ska lägga upp den nåt tag så att ni får se. Jättesött!

På fredag åker jag till Stockholm! Blir bort hela helgen. Det ni. Jag kommer nog sakna Signe otroligt mycket. Två nätter är mycket. Jag ska träffa mina
gymnasievänner. Vi brukar försöka ses en gång per år, men nu ska det bli två gånger. En gång i stockholm utan barn och en gång antingen i Sala eller Bollnäs, med barn. Vi är tre av fem som har fått barn. Det är rätt häftigt. Med två månader emellan varje. I november förra året träffades vi hos mig i Bollnäs.
Det ska bli jätteskoj att träffas! Även om jag kommer längta efter Signe, så kommer det bli skönt att vara lite barnfri. Jag hoppas få lite tid på stan också, för att shoppa. Det var längesen jag köpte något till mig själv, och det skulle vara kul att hitta nåt sommarfint. Vi har sålt en bil (som vi för övrigt fick av Pers föräldrar, TACK!) för 6000:- (till min pappa :)) och sen kommer vi att få tillbaka på skatten, så jag tycker minsann att jag kan få köpa oss lite nya grejer.

Imorgon är det musiklek som gäller på Folkan vid halv tre. Förmiddagen kommer att spenderas hemma.

Jag har glömt att berätta att Signe har bajsat på toan! Jag tog av henne blöjan när hon skulle bada, en gång förra veckan, och jag såg på henne att hon var påväg att börja bajsa. Eftersom hon inte hade nån blöja satte jag henne på pottan, men hon ville upp direkt. Då ser jag att hon redan har bajsat lite där i, så jag testar toan istället, där resten kommer! Men hon verkade inte speciellt bekväm och ville helst ner på en gång. Så det är inget vi har provat igen.


Kommentarer
Postat av: Sara

Hoppas du fåt kul i sthlm! Har kommit in jätte mycket sommarfint i butikerna, nästan lite för mycket! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback