Sista inlägget på några dagar

Signe var på toppenhumör på öppna förskolan. Hon gick och sa bock bocka bock bock med en tidning i handen. Det betyder bok :)
Jag fick i henne en hel barnmatsburk plus 2/3 av efterrätten. Hon brukar inte äta så bra där, pga allt stoj. Men den här gången käkade vi redan vid 11 och satte oss vid ett eget bord, då gick det kanon! Det gäller att inte vänta för länge med lunchen, tills hon hunnit bli trött.
Hon och Maja var så goa på varandra i "bebispölen". De gosade och kittlade varandra! Var så himla sött och se! 

När Signe sov i tre timmar passade jag på att dammsuga lite. Det blir så otroligt mycket skit på köksgolvet när hon smular med både det ena och det andra. 
Jag har rensat undan vinterkläderna våra också, och satt upp en krok till Signe i hennes höjd. Hon tycker det är roligt att hänga upp och ta ner sin jacka därifrån. 

I kväll var jag iväg och hade golfträning. Hade helt glömt bort det, så det var tur att Elin skickade ett sms och påminde mig. Det var riktigt dåligt väder, men jag har lärt mig efter ett antal år på rangen, så jag hade polotröja, ulltröja, flecceväst och vindjacka. Plus underställsbyxor och regnbyxor! Självklart mössa också. 

Nu ska jag packa min väska, för imorgon åker jag! Så ni hör inget från mig förrän på måndag. Möjligen söndag kväll.

Jag har inte tagit några bilder idag. Så jag bjuder på ett som är taget för exakt ett år sedan, 080507.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback