Stockholm

Nu är jag hemma, efter en helg i storstaden. The Big City. Huvudstaden. Stockholm. Jag har haft en kanonhelg, men det är skönt att vara hemma igen.

Vi fick låna Emis mammas lägenhet, en etagevåning vid Odenplan. Helt perfekt! På fredagen köpte vi hem mat, drack vin, och snackade skit tills klockan närmade sig halv två. Vi skrattade tills tårarna rann och käkbenen ömmade!

På lördagen åkte vi ut till Nacka Strand, där vi gick på gymnasiet tillsammans. Vi gick till skolan och kikade, tog lite bilder och gick sedan ner till Birgittas Bageri för lunch, där vi har spenderat många, många timmar under gymnasieåren. Sen var vi resten av dagen på Nacka Forums ombyggda galleria. Jag skulle ju så stort shoppa! Helst en helt ny sommargarderob. Jag är bedrövlig på att shoppa. Jag handlade två pikétröjor till mig, en till Per och en till Signe, ett svart enkelt linne, tre shorts till Signe, en klänning till Signe och lite nytt smink till mig. Sen vart det inge mer. Trist! Så jag har bara nya kläder till golfbanan typ. Jag var ute efter en klänning till ett bröllop vi ska på i sommar, men det slutar väl att jag köper en här i stan. Det blir helt enkelt för mycket att titta på i större städer. Det är nog bäst när det inte finns så mycket att välja på.

Vid 20 väntade ett toklitet kareokerum på oss. Vi sjöng (skrek) oss hesa i 3,5 timme! Det var så sjukt roligt! Vi drog vidare till ett r´n´b och hiphop ställe på Norrlandsgatan där Emi kände de flesta. Vi kom in gratis och dansade fram till 3. Det kändes mer som att vi var på ett ställe i Brooklyn än på stureplan. Nu vet jag i och för sig inte hur det är i Brooklyn, men det var iaf otroligt mycket mörka människor där. Förstå mig inte fel, det kvittar för mig om de är vita eller mörka, men det var rätt häftigt. Det kändes som att det var max 10 svenska killar där. Och de såg bara ut som stela töntar mot för de mer "exotiska" killarna. Svenska killar har helt enkelt inte så mycket rytm i sig.

Det var en sjukt rolig kväll och jag klev inte upp förrän halv elva idag. Jag kände inte alls av att jag hade druckit, däremot hade kareoken satt sina spår... 

Vi drog och spelade laserdome idag på förmiddagen! Vi trodde att det bara skulle vara vi, men ack så fel vi hade. Vi fick fajtas mot 15 stycken 10-åringar! Det blev tre lag, vi var minst antal personer men vad gjorde det? Smågrabbarna kunde slänga sig i väggen, för vi vann överlägset! I den interna tävlingen kom Mimmi etta, jag tvåa och Emi trea.

Mitt tåg gick vid 14, så vi käkade lunch på station innan jag for hemåt. Signe sken upp som en sol när hon fick se mamma på perrongen och jag fick snabbt blinka bort några tårar när hon sprang mot mig. Gohjärtat!


Kommentarer
Postat av: Lena

Hej Frida! Det var ett tag sen! Jag har suttit och läst en hel hög med inlägg nu. Roligt att se att tjejen blir så stor! Fina kläder hon hade på kortet du la in från ett år sedan när hon var bebis :) Härligt att höra att din Stockholmshelg blev lyckad. Sköt om er! Kramar

2009-05-11 @ 11:29:26
Postat av: Frida

Hej Lena! Ja, tjejen som köpte dom kläderna har verkligen bra koll! :)

Postat av: P-A Rapp

Ni verkar haft en kanonhelg, men vart tog Johannas röst vägen? :)

2009-05-11 @ 13:24:13
URL: http://johannarapp.blogspot.com
Postat av: Anton

Nej, svenska killar har inte så mycket rytm i sig motför de andra som springer och hoppar och har sig hela tiden.

2009-05-11 @ 15:40:23
Postat av: Anonym

verkar som ni haft en kanon helg!! kul! vi ses väl antagligen på rytmiken imorn.. nu väntar plugg.. kram M

2009-05-11 @ 21:11:13
Postat av: Mimmi

Hej tjejen,

Vad sött att Signe blev så glad att se dig! Tack för en super trevlig helg! KRAAAAM

2009-05-11 @ 22:48:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback