Illamående av kladdkaka...

Igår var jag och Signe hemma. På förmiddagen gick vi ut och hälsade på fåren, lekte i sandlådan och käkade gräslök. Signe tycker att det är roligt med ett gräs man får äta, så hon tar helst hela nävar gräslök! Det slutar med att hon slänger alla utom ett strå på marken... Mamma tycker inte att det är lika roligt som Signe.

Idag har vi vart på öppna förskolan. Som vanligt hade vi väldigt trevligt, och Signe lyckades till och med bajsa där! Hon vill gärna stå i lugn och ro och pilla på något när hon ska bajsa, det är inte så lätt på öppna förskolan vilket har resulterat i att hon aldrig bajsar när vi är där. När vi är hemma bajsar hon alltid efter lunch, innan hon sova. Jag frågar om hon ska bajsa, hon nickar och kilar iväg, hittar nåt intressant att pilla på och börjar trycka. Ungefär.
Efter tips från Monika som jobbar på öppna, gick vi in till dockvrån på bvc där det var tomt på barn. Signe pillade på en kulram som jag ställde fram och simsalabim så hade hon bajsat!

På eftermiddagen var vi ute en sväng, sen käkade vi soppa och pannkaka innan jag åkte på golfträning. Signes farmor och farfar dök upp ett tag innan jag åkte och tog med Signe ut igen medan Per fick diska. 

Vi har gett Signe gröt ikväll. Även igår kväll. Vi ska se om hon håller sig bättre på det än på vällingen. Hon drack inte upp hela vällingflaskan inatt iaf.

När Per kommer hem om dagarna från jobbet har Signe börjat med nåt väldigt lustigt! Igår såg vi honom genom köksfönstret, Signe flinade och jag släppte ner henne på golvet. Då springer hon raka vägen mot sitt rum, hon tittar inte ens på Per som står i hallen! Fast hon vet att han är där. Lika idag. Hon springer rakt förbi honom, utan att titta! Haha, det ser väldigt lustigt ut och hon har gjort så i några dagar.

Jag har provat gjort kladdkaka ikväll. Har aldrig (!) gjort det och blev sugen härom kvällen, så jag testade. Den skulle vara inne i 20 minuter, men jag hade den inne i 20x2 nästan!  Nu är jag så illamående så jag skulle kunna kräkas. Allvarligt alltså. Usch.

Imorgon är det fredag, Per jobbar halvdag som vanligt, och sen är det helg! Skönt.
Vi kanske får besök imorrn av
Lina, Tuva och Fredrik. Hoppas det!


Gott med gräslök

Kommentarer
Postat av: Lina

Ha ha, vilken härlig bild, och nu vet vi ju hur hon beter sig i grönsakslandet också...=) Tack för i dag, det var verkligen mysigt och jag och Tuva måste ta en sväng in snart igen! Trevlig helg!

kram

Postat av: Sara Kilström

Fina tjejen! Hoppas att allt är bra med er i Granbo :)

2009-05-15 @ 22:48:59
Postat av: EliN

hmm. mysko det finns ingen uppdaterat knapp där under HTML. Var det jag tyckte var mysko innan också.

2009-05-16 @ 18:38:07
URL: http://elingranath.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback