25 år idag

Jag känner mig oerhört trött. Är det såhär det blir när man blir 25? :)

Även fast jag inte skulle firas idag har jag hunnit få en hel del paket. Mormor och morfar kom hit iaf, pappa dök upp och Elin kom förbi ikväll. Jag har fått en matberedare, modell större, massa pengar, leilas receptbok och en superfin tröja av Per (trots att vi inte skulle köpa nåt till varandra i år). Men jag blev jätteglad när jag såg att han kom hem med ett paket iaf :)

Jag har dessutom, för första gången, medverkar i radio! Min bror, Johan, hade skickat in till Mix Megapol att han ville gratta mig för att jag fyllde år. Tydligen har de någon tävling, där de väljer ut ett födelsedagsbarn varje dag som blir uppringd och får chans att vinna pengar!
Jag hade lite problem att ta in det hon sa, men jag tror att jag har chans att vinna 10 000:- på min födelsedag under 10 års tid! Så om det var nån som hade mix på vid tjugo över ett idag var det mig ni hörde.

Vi har haft storm idag, men jag och Signe gick ändå ut och gav hästarna en varsin morot och lite gräs. Sen cyklade vi till fåren och hälsade på. Senast imorse funderade jag över vart mitt bulan pannband kan ha tagit vägen. Jag har inte sett det på hela vintern, och det andra jag har är lite för varmt för sånna här blåsiga dagar. Vid fårhagen ser jag pannbandet som hänger på en staketpinne! När de vallade fåren till hagen över hygget måste de ha hittat det där! Jag tappade det säkert på nån skogspromenad i höstas. Kul att det är tillbaka!

Tack för alla gratulationssms idag!


Kommentarer
Postat av: Malin

Grattis på den stora dagen! :)

Postat av: Hanna o selma

GRATTIS!

2009-05-27 @ 22:07:36
URL: http://mammihanni.blogg.se/
Postat av: Lina

STORT grattis på din stora dag! Åh, jag som lyssnar på Mix hela dagarna men inte just då!! Typiskt men va kul att du kom med, jag tror t om att du har chans på 100 000 kr...=)



Kram från hela familjen!

2009-05-27 @ 22:16:02
URL: http://lhoof.blogspot.com
Postat av: Sara

Först och främst - GRATTIS så här 46 minuter efter den stora dagen :)



Ja, 25 år är gränsen. Nu kommer tröttheten allt närmare. Nu är det pensionärstider som gäller, upp tidigt och i säng tidigt. Fast du kanske kom in i den fasen när du fick tösen din?

Hua! Jag fyller 27 detta år och jag har nog redan kommit in i en 30-års kris eller nåt. Har en himla ångest inför den dagen. Ska nog gå under jorden då.



Men i allafall... GRATTIS än en gång!

2009-05-28 @ 00:49:43
URL: http://boddanslilla.blogg.se/
Postat av: Lina

Grattis :)

2009-05-28 @ 12:24:41
URL: http://liinadahlof.blogg.se/
Postat av: Helen

Grattis! :)

2009-05-28 @ 16:56:01
URL: http://helenm.blogg.se/
Postat av: je

mäh. då måste jag missat de, vilken dag vare ? jag lyssnar ju hela dagarna i lastbilen, måste vart precis när jag va ute och lastade då ):

2009-05-28 @ 17:24:53
URL: http://blondinii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback