Städat i värmen

Nu är sommaren verkligen på ingång. Idag har det vart varmt och skönt ute!

Signe hade svårt att somna om efter vällingen inatt/imorse (som hon för övrigt har vart utan i tre nätter innan!) så mellan 5-5.50 sov jag inget. Men hon sov som tur var enda till 8, så hon sov väl in den där förlorade timmen.

Efter frukosten gick vi ut och hängde lite tvätt, sen tog vi cykeln till fåren och kikade lite. Signe säger Bää så fort vi kommer ut, hon gillar verkligen fåren.

Före lunch åkte vi till Kilafors, där fick hon mat sen åkte jag hem igen när hon skulle sova. Jag och Per skulle städa inför imorrn då det kommer lite folk. Jag torkade golven i köket, vardagsrummet, hallen, toan, badrummet och allrummet! Skönt att få det gjort. Jag var rätt duktig och torkade "ofta" när Signe började krypa, men sen hon började gå har det inte hänt många gånger. Inte att jag har tagit alla golv iaf, vissa är ju mer utsatta än andra.

Johan och Sara svängde in här när de kom från Stockholm, så jag åkte och hämtade Signe och så grillade vi. Gott med grillat! Jag fick presenter, fina presenter! Ni ser dom på bilden här nedan. Jag fick även ett par limegröna salladsbestick som matchade både karaffen och receptboken. Jag som verkligen har dille på limegrönt nu, så det passade perfekt!

Ikväll har vi kikat på Talang och Berg flyttar in. Jag gillar verkligen Carina Berg! Och jag gillar den serien, trist att det var sista avsnittet idag.

Imorgon ska vi på vårmarknaden på förmiddagen! Tänkte åka nån liten barnkarusell med Signe. Hoppas hon tycker det är mysigt :)
Vid tre kommer det folk för att fira min födelesedag. Det blir också trevligt!

Vi har burit in byrån också. Det kommer att bli jättebra! Vi måste ut med vitrinskåpet bara, och så hitta knoppar... Jag lägger ut en bild så småningom.

För övrigt tycker jag att myggorna är rekordstora i år!


Kommentarer
Postat av: Anna

Ja inte bara rekord stora utan enormt många också.. har aldrig haft så mycket mygg på gården förr =(

Postat av: Sara

Haha inte då, slängde in de enda två jag kunde i ett och samma inlägg för att glänsa lite bara. :)

Håller med föregående talare, inte nog med att de är stora det är sjuk många också!

2009-05-31 @ 09:42:11
URL: http://strawberrydaquiri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback