Sovmorgon. Peppar peppar...

Idag fick jag sovmorgon! Jag och Signe klev upp ur våra sängar klockan 8. Jag hörde att hon började prata vid kvart i ungefär, men när hon har sovit ut riktigt vaknar hon alltid glad och då kan hon sitta och prata lite för sig själv och leka med napparna. Det är härligt! Då märks det att hon är utsövd. Hon somnar lätt nu igen iaf, så det är väl en period då det går lite upp och ned vad det verkar.

På förmiddagen var vi över till Anna, Isak och Jacob och lekte lite. Ja, Anders kom ju faktiskt hem han med. Signe var lite försiktig i början, som alltid på nya platser. Isak var gullig och klappade henne försiktigt på huvudet när han gick förbi, som för att visa att han är medveten om att hon är mindre :)

Efter Signes sovstund åkte vi på musiklek. Signe hade skoj!

Jag har börjat göra riktig sås numera. Dvs på sånt sätt man ska göra vita såser. Vi åt ju skinksås idag, och när vi tex äter baconsås så har jag använt mig av creme fraiche eller matlagningsgrädde, vilket jag tror att många i min generation gör. Men efter att jag gjorde torsk med äggsås för ett tag sedan gör jag numera enligt kokboken. Smält smör, sedan i med mjöl och sedan i med mjölk. Vispa. Vispa. Vispa. Det är viktigt. Det blir gott! Jag har gjort det flera gånger när jag för sås till Signe, sedan kryddar jag hennes sås med tex lite fiskbuljong, om det är fisk hon ska äta.

Signe har ätit själv idag. Inte hela måltiden, men rätt mycket iaf. Hon visar intresse för det nu. Jag har laddat upp en film, men den är inte klar, så ni får se den imorgon.

Ikväll sprack himlen upp lite och vi fick se solen, då passade vi på att ta en cykeltur. Signe gillar det faktiskt inte så mycket... Hon gnäller fastän hon har fått nappen. Trist. Vi cyklade till Acktjära skola och gungade gungbräda och gunga.

Jag har glömt sagt att inbrottet som var här i byn för ett tag sedan är uppklarat. Inbrottstjuvarna åkte fast. Så himla skönt!

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej

Tack för i går =)

Kolla mailfältet där finns det du frågade efter.

Postat av: Anna

åå vad skönt att dom äkte dit, no behöver man inte vara så orolig längre.. vägade knappt sova 2 första nätterna efter, gick upp och kollade dörrarna flera ggr..

2009-05-06 @ 08:20:54
URL: http://bhugulliver.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback