Projekt: Furuskänk



Den här gigantiska furuskänken har stått i vårt gästrum. Någon gång kommer det rummet att förhoppningsvis bli ett barnrum det med, och det är lika bra att börja rensa i tid. Den här skänken ska alltså målas och flyttas ut i vardagsrummet!

Ikväll har projektet inletts och vi baxade ut med schabraket till friggeboden där jag ska hålla till. Jag har nu sandpapprat lite lätt, tvättat av och kvistlackat. Jag kommer att spendera mycket tid i friggeboden framöver, så vi får se hur mycket bloggande det blir. Den ska grundas en gång och sedan målas troligen två gånger. Puh.

To be continued.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Gud va roligt! :) Det kommer bi jättefint! Vad ska du måla den för färg? Ett tips är att byta knopparna med, det skulle bli ett jättelyft tror jag, dom har jättefina på myfirstroom, eller har haft iaf :)

Postat av: Anonym

Å vad bra att du har en bra pensel, det hade INTE vi när vi målade sängen och det var jättedrygt, och så igår målade ja om min brudkista med värsting pensel det gick som på räls :)

Tog du en blan eller matt färg? Se upp för skräp för det är också ett H-vete :)

2009-05-18 @ 08:05:01
URL: http://mammaannamaria.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja det var en halvblank jag tog, först tyckte jag att den blev för blank, men nu i efterhand så tycker jag att det blev bra ändå.. Målade kistan igår i samma alltså halvblank, spraymålade den först i matt färg, men det tyckte ja inte alls blev bra så jag målade över...

2009-05-18 @ 13:12:32
URL: http://mammaannamaria.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kom och tänka på dig när jag som alltid surfar på inredningssidor ha ha :) Kolla på nordljus.net där hade dom grymt fina vita knoppar!!!

2009-05-18 @ 20:40:40
URL: http://mammaannamaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback