Jag heter Signe

Igår när vi åkte bil från konsum fick Signe nappen. När hon får nappen brukar hon vilja ha snuttefilten, de hör liksom ihop. Men den hade jag lämnat hemma. Jag sa att hon kunde mysa med nalle puh som hon hade med sig. Jag la den uppe vid hennes huvud och hon lutade sig mot honom och lät: mmmm, som när hon myser :)

Idag var han också med i i bilen, och påväg ner på stan lägger hon själv upp honom vid huvudet, precis där jag hade lagt honom och så myser hon! Hon lär sig saker så himla fort.

Påvägen hem tog hon snuttefilten och la över nalle puhs ansikte, sedan tog hon bort filten och sa tittut! Gulligt att se att hon leker med leksakerna på samma sätt som vi leker med henne.

Hon kan säga Signe numera. Det blir inget S dock. Det är svårt att sätta stavning på det, men vi hör att det är Signe hon säger :)

Det kommer att bli svårt att få henne att sluta med välling om det inte sker av sig självt, vilket jag tvivlar på. När hon vaknar på natten börjar hon peka mot köket och säger dää dää, tills jag tar upp henne och går iväg. Hon vet att hon får välling när hon vaknar, och hon vet vart den finns... Så fort hon ser flaskan på dagtid, när hon är pigg säger hon lelle.

Kommentarer
Postat av: Lina

Theo slutade med sin välling själv, sen han hade magsjuka så vägrar han vällingen. Och han som älskade välling förut.

Postat av: Anonym

Varför sluta med välling när dom skall sova på kvällen? Det är väl bara mys? :)

Jag vågar nästan inte svara på den frågan, men ja det gör han, vaknade 07.30 i morse..

He he vågar inte tänka på hur nästa barn kommer att vara för jag kommer att få igen att vi har det så bra med Neo har jag på känn :)

2009-05-13 @ 13:39:46
URL: http://mammaannamaria.blogg.se/
Postat av: Anonym

Näe men usch det förstår jag! :) Kan tyvär inte komma med nå tips heller, Neo sov ju från att han var 5 veckor hehe! Men är det inte bara typ att det några jättejobbiga nätter då? Det kanske kan vara värt det i längden om du får sova? Vet en i vår föräldragrupp gjorde så, fast det var amning, men det måste ju vara samma princip liksom

2009-05-13 @ 23:02:26
URL: http://mammaannamaria.blogg.se/
Postat av: jessika

hon har nog blivit så pass gammal att hon har det som en vana att hon får vällning, när hon vaknar på natten alltså. det kan ju vara svårt att vänja bort, men vaknar hon varje natt och ska ha eller? det stör ju hennes sömn också, inte bara din ):

2009-05-14 @ 08:02:19
URL: http://blondinii.blogg.se/
Postat av: Anonym

Usch vad svårt, Man känner ju bäst som mamma vad som är bäst, så är det ju med allt! Du får ge igen på henne sen när hon är 15-16 år och vill ha lång sovmorgon på Lördagarna, då får du gå in o stoppa damsugaren i örat eller nå :)

Usch säg inte sådär!! Min systers båda barn har också varit riktiga sovisar, så liiiite hopp kan det finnas att man får två :) Fast risken är nog minimal

2009-05-14 @ 21:22:42
URL: http://mammaannamaria.blogg.se/
Postat av: jessika

haha, ja det va snällt tycker jag med :D

2009-05-14 @ 21:30:42
URL: http://blondinii.blogg.se/
Postat av: EliN

Hej vejs. Får jag fråga hur du lägger ut video snuttar på bloggen. Har lagt upp en film på Vimeo men jag lyckas inte få in den i bloggen?

2009-05-14 @ 22:09:21
URL: http://elingranath.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback