Har mamma ett jobb?

Idag har det vart väldigt varmt. Bland det varmaste i landet faktiskt! Jag och Signe åkte till mitt jobb och hälsade på en sväng på förmiddagen. Det var väldigt länge sen vi var dit. När jag sa vid frukosten att vi skulle åka till mammas jobb, svarade Signe: Pappa! Hon vet att pappa åker till jobbet varje dag, men att mamma också skulle ha ett jobb? Det har ingen minsann sagt.

På vägen hem svängde vi in på dollar. Fanns inga knoppar till skänken, fick däremot med mig en del annat hem.

På eftermiddan har vi vart och handlat och vart ute och lekt. Jag och Signe tog en cykeltur efter middagen, till hagen som fåren är på bete i. De verkade trivas bra. De ansåg det inte nödvändigt att komma och äta av det björkris som jag och Signe lockade med. Det var förståligt med tanke på allt gräs de hade i hagen, men trist för Signe som ser dom som sina kompisar efter våren tillsammans!

Ikväll badade Signe. Jag har ju glömt att skriva att hon kan koka kaffe i vattnet! Dvs bubbla. Men det händer ofta att hon drar in istället för att blåsa ut, och får en kallsup.
Efter badet sprang Signe naken i en halvtimme ungefär. 4 gånger kissade hon på golvet. FYRA! Haha, helt otroligt! Efter första trodde man ju att hon inte skulle kissa mer. Efter andra var vi säkra. Efter tredje skrattade vi. Efter fjärde skakade vi på huvudet! :) Tur att vi inte hade satt på nattblöjan.

Sen är det något som jag har tänkt skriva väldigt länge, men som jag glömmer hela tiden! Har nog med Signes utveckling att göra. Måste skriva ner det nästa gång det dyker upp.

Signe har ätit rabarber idag. Eller ätit har hon nog inte, tuggat lite på den. Hon verkade inte tycka att det var speciellt surt heller. När jag sen frågade om mamma fick smaka, svara hon: Signe. Det var alltså hennes :)



Kommentarer
Postat av: Lina

Ha ha, det där med kissandet känner jag igen, precis som att de måste kissa för att de är naken, för att det är skönare att göra det då...=)

Postat av: Lina

Vi är ca sex barn, ibland sju, på en instruktör så det funkar bra, de rör sig inte på så stora områden som tur är, blir värre när de bli äldre och simmar runt själva...:)

Va söt Signe är i sin tofs-frisyr förresten!! =)

2009-05-27 @ 10:16:19
URL: http://lhoof.blogspot.com
Postat av: Sara

En sån söt liten sommarflicka med toffsar i håret och allt, så fin! :)

2009-05-27 @ 11:04:29
URL: http://strawberrydaquiri.blogg.se/
Postat av: Erika

Ni får skaffa en egen golfvagn åt tjejen. Du ser väl att hon övar, fast med gräsklipparen! ;)



Ja jag hoppas att det kommer gå bra, vi har inte bestämt om han ska sova här eller hos farmor än. Vi har ju släktingar som bor hos oss då så det är full fart i huset, dock alldeless tomt när vi är på bröllopp. Vi måste väl provsova hos farmor innan i sånt fall, så blir det att vi åker dit på natten så vi vaknar upp på samma ställe som lilla prinsen! Svårt att veta vad som är bäst... Kram

2009-05-27 @ 12:30:57
URL: http://golinannaerika.blogg.se/
Postat av: Anonym

INte så konsigt om hon vill bajsa i fred, vem vill inte det? :)

Neo gillar lite udda saker som andra barn inte brukar gilla, typ gå på pottan, sova. Däremot gillar han inte andra saker som kanske andra barn gör, typ åka vagnen (kan vara nog så illa som att dom inte sover) eller sitta stilla :)

2009-05-27 @ 16:14:02
URL: http://mammaannamaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback