En riktig tröttmössa

Idag har vi vart på öppna förskolan. Vi var där även i tisdags och då tog jag fram lite trolldeg till Signe som vi satt och pysslade med. Hon tyckte det var väldigt intressant att kavla och trycka ut små kakor, och vi satt en väldigt lång stund med det. Idag när vi kom hittade hon efter en stund degen, och ville genast börja baka! Så nu har jag tagit med recept hem, så vi kan göra egen trolldeg.

Vi åkte från öppna innan tolv, så jag åkte till Albert och Hertbert för att titta om de hade några knoppar till skänken. Signe var jättetrött och höll på att somna i bilen, men jag lyckades hålla henne vaken. Vi kikade bara lite snabbt, sen åkte vi igen. Jag svängde in på Rusta, där det inte hade några knoppar alls, och tänkte bara gå in på Jysk som ligger bredvid. Vi hade ingen vagn med oss så jag bar Signe. Inne på Jysk ser jag hur hon börjar blunda... Hon somnar mot min axel! Trodde inte det var möjligt längre, men hon måste ha vart dödstrött. Jag kände mig som en riktigt dålig morsa som släpade runt på mitt trötta barn, så till den grad att hon somnar!

Efter middagen idag åkte vi till golfbanan. Vi tänkte turas om att träna, men hade sån tur att Signes farfar dök upp precis när vi hade kommit! Så han fick gunga, leka i sandlådan och följa Signe på upptäcksfärd medan vi kunde träna i lugn och ro.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har du tittat på Karlssons? Dom har iaf skåpshandtag så dom kanske har knoppar också...

2009-05-29 @ 18:43:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback