Dåligt Pampers

Igår var jag och Signe iväg och köpte jord och fröpåsar på morgonen vid 9 tiden. Där träffade vi min mormor och morfar, så vi följde med hem till dom och fikade lite. Signe följde med morfar ut i lekparken en stund. Det är roligt att gå på upptäcksfärd på nya ställen. Jag fick med mig ett gäng jordgubbslpantor hem, som jag satte ner i vårt land i en pallkrage.

Efter att Signe hade ätit mellis åkte vi och handlade mat för veckan. Vi brukar handla vid 16 tiden när Per slutar, och det var tur den här gången, för Signe ville inte sitta i vagnen speciellt lång stund. Förra veckan handlade vi själva och det gick jättebra. Det kan vända snabbt.

När Signe hade somnat gick jag ut i friggeboden och grundmålade skänken. Jag lyssnar på en ljudbok medan, det är ju kanonbra! Det är min första ljudbok, och jag gillar det. Men jag vet inte riktigt när jag ska ha tid att göra det annars...

Idag var vi ute på förmiddagen trots det tråkiga vädret. Vi gick och hälsade på fåren och gav hästarna morot. Som alltid måste man göra massvis med kakor i sandlådan också. Så fort Signe kommer ut, säger hon kaka och går mot sandlådan.

I eftermiddag var vi på musikleken. Sista gången för den här perioden. Vi får se om det kommer tillbaka. I höst kommer ju Signe att gå på förskola, och jag tvivlar på att vi kommer att gå då. Hur ska man få tiden att räcka till när man jobbar?!

Signe badade ikväll. Hon vill aldrig gå upp! Hon ställer sig upp och låtsasgnäller med armarna sträckta mot en, när man frågar om hon vill komma upp sätter hon sig leende ner igen! Busjänta! Så kan hon göra många gånger på raken.

Har ni sett pampers nya up-and-go blöjor? De med byggarebob på. De har tagit bort tejpen som har suttit bak på blöjan, som man använder för att stänga blöjan innan man kastar den. Helt bedrövligt! Jag ringde och frågade hur det kunde komma sig. Han svarade att det var många som hade hört av sig och tydligen tyckte att den var onödig. Nu hade många hört av sig och undrade vart den hade tagit vägen! Herregud... Kan de som inte gillar den, bara strunta i att använda den då! Har man en bajsblöja, är det rätt skönt att kunna "stänga" den...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Dåligt pampers! Håller med, MEN byggar Bob alltså? Är det sant? Var hittade du dom? Det är ju Neos idol det :)

Postat av: Lina

Nej, vi får tyvärr inte vara fler än en förälder i badet, det är så liten bassäng så det skulle bli kaos då...=)

Ja, herregud vilka budgicningar det är nu. Jag tror i och för sig att de lägger ut lockpriser så att såna som vi också kommer och tror att det är bra pris...tråkigt!



Trevlig långhelg!!

2009-05-20 @ 22:07:40
URL: http://lhoof.blogspot.com
Postat av: P-A Rapp

Tjena Norrland! Självklart la Johanna hela golvet själv, hon är skitduktig...

2009-05-20 @ 23:35:57
URL: http://johannarapp.blogspot.com
Postat av: Sara

Låter bra! :) Vi kommer hem i pingst, det var så mycket den här helgen med jobb, skola och golf så vi sköt fram det tills nästa helg istället!

2009-05-21 @ 16:53:13
URL: http://strawberrydaquiri.blogg.se/
Postat av: P-A Rapp

Tjena Bollnäs! Lekstugan är på 4 kvm med ståhöjd för en vuxen i nocken, alltså lite större än en vanlig lekstuga. Den är isolerad i vägg och golv och är inredd med bröstpanel. Riktigt tak med plåtarbeten på vindskivorna. Lägger nog ut en bild på bloggen nästa vecka. Byggprogramet får bara ta betalt för materialet så vi fick stugan för 5500 kr... Billigt och bra:) Dom bygger stora saker oxå, bastustugor, friggor eller förråd. KvmPris: 1900 kr... Vi skall köpa ett förråd oxå:)

2009-05-21 @ 22:58:08
URL: http://johannarapp.blogspot.com
Postat av: P-A

Inga fönster i stugan men det är lätt att fixa. Man kan ju sätta i plexiglas eller vanlig plast. Ett riktigt fönster är inte dyrt de heller:) Lycka till med LekstugeJakten:)

2009-05-23 @ 08:51:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback