Aj aj mamma!

Tänkte jag skulle passa på att skriva lite medan Per ger Signe mat.

Idag for vi iväg för att köpa en rullgardin till Signe. Det börjar bli ljust på morgonen och som det är nu så sover Signe till 7. Jag vill inte att hon ska vakna pga att det blir ljust i rummet. Det dumma är att det finns två rullgardiner som ser helt nya ut som de gamla ägarna lämnade kvar, men vi hittar inga fästen till dom... De kanske fick med sig dom. Typiskt. Så jag for till Jysk för att köpa en ny. Självklart var det slut på enfärgade i svart eller mörkblå i den bredden vi behöver... Hade jag vart smart och ringt före hade vi inte behövt åkt.

Nu när vi ändå var på det området gick vi in på Coop och köpte nya nappar. Det var alldeles för länge sedan vi bytte dom Signe har nu. Så jag köpte fyra nya på en gång och for hem och kokade dom. Vågar inte säga hur länge sen det var jag kokade de hon har haft nu... Överhörde en diskussion om det här ämnet på öppna förskolan där det var en tjej som kokade sina nappar varje dag! Där ligger jag verkligen i lä... När Signe var liten var jag duktig på att koka. Alltid nåt.

Imorgon ska jag och Signe på Öppna Förskolan. Det var ju egentligen
rytmik på Folkets Hus, men de har flyttat det till nästa tisdag istället.

Jag ska förresten vara hemma med Signe till i Augusti, när hon ska skolas in. Det känns kanon! Sen är mina dagar slut... Kanske hoppar in och jobbar nåt i sommar så att vi får lite extra pengar, men vem vill egentligen jobba på sommaren? Det verkar lösa sig bra med jobb för Per iaf, även om det inte är riktigt klart ännu. Känns bra.

Signe har börjat "gräla" på mig oftare nu. Hon tar upp pekfingret och viftar med det och gnäller på mig. Hon är riktigt söt när hon gör så! Igår när jag skulle torka henne efter badet var det ett väldans viftande och likaså under delar av lunchen idag :) Vi åt blodpudding till lunch idag. Jag kokade Signes i mjölk. Det var nog dumt, för hon ville hellre äta mina bitar och hålla i som en macka. Jag fick ändå fylla på med lasagne för hon fick inte i sig värst mycket... Var kanske ingen riktig hit.

Kommentarer
Postat av: Ida

Jag var heller inte så superduktig på att koka nappar hela tiden men ungen överlevde ändå =) Men det e ju bra förstås ,det ska vi inte sticka under stol med! Skönt för dej att va hemma till augusti och kan du jobba lite i sommar så är det ju bara bra. Kan behövas uppstyrning på stället om man säger så! sen e det bra att du e hemma ett tag så jag och bebben har nån att hälsa på om dagarna =) KRAM KRAM

Postat av: Anna

Kan tipsa om mörkläggningsgardinen (rullgardin) från Ikea dom är super och stänger verkligen ut allt ljus dom på Jysk är inte så bra utan släpper igenom en del ljus tyvärr. Ett tips bara =)



Kramar!!

2009-03-03 @ 10:58:18
URL: http://bhugulliver.blogspot.com
Postat av: Lina

:) Ja, andra bilden är rolig och typiskt ett Calle-signalement. Han gör riktigt bra bildarrangemang! Tänk om jag kunde va en sån fena på Photoshop! =)



Verkar som att du måste ta dig till IKEA snart med tanke på tipset ovan också...:)



Ja, det där med napparna, jag kokade faktiskt de igår bara för det. Men det händer inte ofta. Däremot köper jag nog nya efter två månader typ. Vet inte om det är bra el dåligt men nån måtta får det ju va.



Kram

2009-03-03 @ 13:18:52
URL: http://lhoof.blogspot.com
Postat av: Anna

Jag ska ner på ikea nu i slutet av mars om ni orkar vänta till dess vill mena =)



Jo säkert så har han fått i sig mycket luft när jag ammat eftersom det inte funits tillräckligt med mat så det är säkert därför han fått ont i magen och varit missnöjd.. Nu hoppas jag att det fortsätter så här bra.

Just nu sitter han i babysitter och är hel nöjd fast jag sprungit fram och tillbaka med tvätt plockat och lagt Isak det har inte hänt tidigare kan jag lova =)



Kramar

2009-03-03 @ 13:42:33
URL: http://bhugulliver.blogspot.com
Postat av: Anonym

http://vendelaspace.devote.se besök min nya blogg,skiver om utveckligen som BARN/TONÅRS MODELL!

2009-03-03 @ 22:03:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback