Innebandybönan

Idag fick jag en rejäl sovmorgon. Vaknade tjugo över tio. Skönt att få sova ut på riktigt. På förmiddagen gjorde vi inte mycket. Kikade på Vasaloppet och gjorde oss i ordning för att åka till Alfta och se innebandymatchen som jag tänkte se igår. Bollnäs/Hertsjö vann med 5-3, kul!
Signe tyckte det absolut bästa var att springa runt på planen, och ville helst göra det hela tiden. Även när det var match. Eftersom det inte går för sig fick Per spendera den mesta tiden vid "kiosken" och låta Signe springa där tills det blev paus.

Efter matchen for vi till Pers föräldrar i Kilafors och käkade. Sen vi kom hem har vi läst böcker och Signe har badat och nu sover hon. Jag har fått lite ont i magen ikväll, i mellangärdet... Hoppas inte det leder till nåt.

Nu har de sandat vissa partier på vägen igen. Så det var bra att vi kom ut på en tur igår. Vädret idag har inte vart lika fint, så det gäller att ta tillvara på ljusglimtarna.

Vi trodde ju inte att vi hade sett Beckfilmerna som visas på Tv4 på söndagarna. Det har vi ju visst.  De har gått på TV1000 eller Canal+. Trist.


Kommentarer
Postat av: lovisa :)

Härliga bilder !

www.bloglovin.com/blogg/570906/lovisawintherbloggse

2009-03-02 @ 11:48:12
URL: http://lovisawinther.blogg.se/
Postat av: kaisa

Härliga bilder! Du som brukar vara på öppna förskolan, har du någon koll på öppettider? :) Jag har inte varit dit något sedan Elvis blev ett år.

2009-03-02 @ 13:40:38
URL: http://kaisasturesson.blogg.se/
Postat av: Sara

Sötaste lilla Signe, vi längtar redan tills nästa gång vi kommer och hälsar på! :) Förhoppningsvis så kan vi komma och hälsa på lite längre någongång än vad vi brukar, blir ju tyvärr så lite tid när man är hem en helg bara.

2009-03-02 @ 16:37:21
URL: http://strawberrydaquiri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback